Behind the Girlscenes #34

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

Jitske was jarig
Vorige week was echt een feest week, Danique en Jitske waren namelijk allebei jarig! De nodige taartjes gingen erin en de verjaardag van Danique werd flink gevierd. Jitske was vrij op haar verjaardag en vierde dat in Lowlands met tropische temperaturen, veel zon en goede muziek. Als verjaardag cadeautjes kreeg ze een roze feestmuts, een 'birthday girl' button en bellenblaas. Wat een feest!

Jitske's werkplek
Vervolgens werkte Jitske de maandag vanuit huis, zodat ze toch nog een beetje feest kon vieren met haar familie uit Brabant. Omdat het nog steeds hartstikke mooi weer was pakte ze haar laptop, deed ze wat extra kussens op de tuinbank en ging ze lekker onder de parasol zitten. Met een groot glas ranja natuurlijk!

bootcamp Nike en Girlscene

bootcamp Nike en Girlscene
Afgelopen zaterdag was het eindelijk tijd voor Nike's bootcamp a.k.a. Girlscene Game on World! Deze bootcamp was speciaal georganiseerd voor alle Girlscene lezeressen die keihard met Annemerel hadden meegetraind. Het was vroeg, de zon scheen en het was WARM (32 graden!!). Dat betekende: heel hard werken, zweten en brandende spieren. Gelukkig was dat het allemaal waard en wat was het een leuke en gezellige dag. Bedankt meiden!

bootcamp Nike en Girlscene
Natuurlijk werden wij van de redactie niet gespaard. Integendeel, we werden in deze hitte gewoon vol aan het werk gezet! Kom op Danique en Annemerel, nog even volhouden!

bootcamp
Claartje van Vrouwen, hoofdredacteur Danique en Esmée van Fashionscene zijn er klaar voor!

bootcamp
Onze pretty hardloopschoenen! En wat lopen ze heerlijk!

bootcamp
Alle meiden van de bootcamp op een rijtje. Het was een geweldig dagje!

lookx
Afgelopen week hadden we ook een meeting met LookX! To be continued...

verjaardag Jitske
Toen Jitske weer op kantoor kwam, nam ze natuurlijk een hoop lekkers mee om haar verjaardag te vieren. Ze bakte 24 van deze heerlijke muffins, versierd met (natuurlijk) Girlscene roze glazuur en prinsessen parels. Schattig!

Jitske's kado
Als verrassing werd Jitske verwend door Danique en Annemerel met dit mooie pakketje... Wat zal erin zitten?

Jitske's kado
Deze twee super mooie armbanden! De achterste is gemaakt van een koraalkleurig lint met een steen in het midden en de voorste is kruisje van steen. Hartstikke mooi en Jitske was er super, super, SUPER blij mee! Heel erg bedankt Danique & Annemerel!

ikea persevent

iikea persevent

Danique op Ikea Cover
Gespot: Danique op de Ikea cover! Danique was naar het persevent van Ikea geweest en kreeg daar een persoonlijke cover in haar handen, super leuk! Dat niet alleen, ze kreeg een ontzettend leuke Ikea tas mee en mocht snoepen van de Zweedse balletjes. Hmmmm... Binnenkort het report op Girlscene.nl!

Lady Gaga
Daar was ie dan: de officiële uitnodiging voor het Lady Gaga Masquerade Ball in New York! Op 12 sept. aanstaande vliegt hoofdredacteur Danique naar New York voor het Lady Gaga event & een exclusief gemaskerd 'Black Ball'!! Zij is dus nu druk op zoek naar het perfecte masker en heeft jullie hulp daarbij nodig! Alle tips zijn meer dan welkom & nog leuker is een zelfgemaakt masker door jullie zelf. Ben jij crea bea? Stuur dan een foto van jouw creatie naar danique@girlscene.nl o.v.v. Lady Gaga masker en win een goed gevulde goodiebag! Succes ladies!

river island persevent

river island persevent
Danique werd uitgenodigd voor het River Island persevent in The House of Amsterdam. Ze ging hier naartoe met een aantal leden van de redactie. Hier maakte kennis met de kerstcollectie. Je zult wel denken: 'KERST?!?!' Inderdaad, de kerstcollectie :) Een prachtige collectie met veel zwart en goud, maar ook veel pailletten, kraaltjes en kant. Ben jij benieuwd? Hou dan Girlscene goed in de gaten voor het report.

de parade

de parade
Toen het persevent van River Island afgelopen was, stond er weer een nieuw event te wachten. Dit keer het theaterfestival 'De Parade', dit heb je misschien al voorbij zien komen in onze zomeruitstapjes. Dit festival is een echte aanrader, want het was hartstikke gezellig! Lekker eettentjes, leuke theatervoorstellingen, silent disco, een zweefmolen en ga zo maar door. Zeker een leuk idee voor volgend jaar!

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene