Beauty

Het onontdekte make-up merk dat je wil kennen

De beautyliefhebbers van Nederland zijn wel bekend met grote merken als L’Oréal, Catrice en Rimmel. Ben je in de parfumerie? Dan kwijl je waarschijnlijk bij de prachtige schappen van Urban Decay en MAC counters. Maar wist je dat er nog zoveel meer merken zijn die hier onontdekt zijn? Het volgende merk wil je vast ook kennen!

We zweren bij lippenstift van MAC, poeders van Essence en mascara’s van Maybelline, maar er zijn nog zoveel meer make-up merken om te ontdekken. Daarom is het des te leuker dat je in de Beautybox van deze maand verwend wordt met maar liefst vijf producten van het Poolse merk AFFECT. Wel zo fijn: de make-up is van hoge kwaliteit en iedereen kan het gebruiken. Of je nu beginner bent of een professionele visagist!


Dit is de inhoud van de Beautybox:
– AFFECT Rose Touch Mini Blush
– AFFECT Charmy Pigment Loose Eyeshadow
– AFFECT Color Attack Matt Eyeshadow
– AFFECT Glamour Pressed Bronzer
– AFFECT Fixing Powder – Fix & Matt


AFFECT Rose Touch Mini Blush €5,23
Deze blush heeft precies wat je van een blush verwacht: een zijdezachte finish met een subtiele glans en de juiste hoeveelheid pigmentatie. Breng aan met een fluffy kwast voor een natuurlijk resultaat.


AFFECT Charmy Pigment Loose Eyeshadow €5,23
Heb je een feestje? Dan mogen de glitters niet ontbreken! Het enige wat je hoeft te doen is deze losse oogschaduw op je oogleden te drukken voor een sprankelend effect. Tip: het staat erg mooi op een andere (vaste) oogschaduw.


AFFECT Color Attack Matt Eyeshadow €4,33
Als je van oogschaduw houdt kun je niet zonder een goede matte oogschaduw en gelukkig is deze van AFFECT goed gepigmenteerd. Ideaal om in je arcadeboog aan te brengen met een blendingkwast of juist als lijntje langs je bovenste en onderste wimperrand.


AFFECT Glamour Pressed Bronzer €8,88
De naam zegt bronzer, maar dat mag je lekker negeren. De kleur heeft namelijk genoeg grijstinten om te dienen als contourpoeder. Wel zo handig: de pigmentatie is niet te aanwezig waardoor je er een mooie, maar natuurlijke schaduw mee kunt zetten.


AFFECT Fixing Powder – Fix & Matt €15,95
Tot slot een matterende poeder! Wil je de glans onder controle houden en ervoor zorgen dat je make-up zo lang mogelijk blijft zitten? Pak dan een poederspons en deze poeder om je huid te matteren. Je kunt deze losse poeder ook gebruiken om te baken.

Bestel de Beautybox hier. Wil je deze box bestellen? Bestel dan voor 10 juli.

Wat vind jij van deze Beautybox?