News

Gossip Girl(scene) week 26

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Taylor Swifts relatie met Tom Hiddleston is één grote publiciteitsstunt om déze reden, Kylie Jenner en Tyga zijn weer samen gespot, Demi Lovato wist zeker dat ze jong zou sterven, Kendall Jenner koopt huis van zes miljoen en Louis Tomlinson stapt naar de rechter. 

De Taylor/Tom soap gaat ook deze week vrolijk verder. Afgelopen week heeft Taylor Swift de moeder van haar nieuwe vlam Tom Hiddleston ontmoet. En dat terwijl het pas een paar dagen officieel is! Ex Calvin Harris zou er niet blij mee zijn, naar verluidt wilde Taylor zijn ouders juist niet ontmoeten. De ouders van Calvin wonen in Engeland, dat zou de zangeres te ver weg vinden. Terwijl Toms ouders ook in Engeland wonen! Steeds meer mensen geloven Taylors nieuwe romance niet. Ze denken dat de relatie één grote publiciteitsstunt is. De reden hierachter is dat Tom de nieuwe James Bond zou willen worden. De blondine zou haar zinnen hebben gezet op een rolletje als Bond girl. Want hoé goede promotie is het als een Hollywoodstel in een film gaat spelen! Of het gaat om echte liefde, zullen we moeten afwachten. Wij zijn inderdaad benieuwd hoe lang Taylor en Tom het volhouden…

Kylie Jenner en Tyga lijken toch geen afstand van elkaar te kunnen nemen. Sterker nog, een paar fans denken dat het stiekem nooit uit is geweest. De realityster werd even gelinkt aan Party Next Door – in wiens videoclip zij een grote rol had – en zij beweren dat het alleen even ‘uit’ was om de clip te promoten. Het is wel opvallend dat de twee weer samen worden gespot sinds PND’s videoclip is gelanceerd. Op Snapchat doen Kylie en Tyga er in ieder geval niet geheimzinnig over. Kylie noemt Tyga zelfs haar ‘husband’ in bovenstaande Snap. Wat wil Kylie hiermee zeggen…

Zus Kendall Jenner heeft de afgelopen week een grote aankoop gedaan. Het topmodel is 6,5 miljoen dollar armer, want ze heeft een nieuw stulpje gekocht! Ze neemt het huis van Emily Blunt en John Krasinski over. Kendalls nieuwe stek bevindt zich in de heuvels van West Hollywood. Mocht Kendall haar grote familie missen, dan is er geen probleem. Het huis telt zes slaapkamers, vijf badkamers, een zwembad en een dakterras met uitzicht over Los Angeles. Niet verkeerd!

Het is geen geheim dat het niet altijd even goed is gegaan met Demi Lovato. Gelukkig heeft ze haar leven nu op de rit en inspireert ze anderen met haar verhaal, maar dat was een tijdje wel anders. “Ik leefde snel en zou jong sterven,” biecht ze op in American Way. De zangeres werd geteisterd door eetstoornissen, pychische problemen en verslavingen. Demi heeft lange tijd gedacht dat ze niet ouder dan 21 jaar zou worden. Gelukkig zag ze op een gegeven moment het licht en liet ze zichzelf opnemen in een kliniek om haar problemen onder controle te krijgen. Met succes! Demi is inmiddels een inspiratiebron voor veel meiden. Respect!

Louis Tomlinson en zijn ex Briana Jungwirth hebben samen een kind, maar helaas gaat de omgang niet heel goed. Briana zou Louis weinig tijd geven met zijn zoontje Freddie. Tot groot verdriet van de zanger. Louis zou alles geprobeerd hebben om zijn zoon meer te kunnen zien, maar Briana wil niet meewerken. Daarom wil de 1D-zanger nu naar de rechter stappen om er zeker van te zijn dat hij zijn zoon kan zien. Hij wil dat de tijd die hij met Freddie krijgt, gelijk is aan de tijd die Briana met hun zoon heeft. We hopen dat Louis en Briana hun problemen snel oplossen!

Klik hier voor nog meer gossip nieuwtjes.

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron