Fashion

Reisverslag Kiki, Karen en Kirsty dag #2

Hi Girlscene lezeressen! De komende weken zullen wij, fotografes Kiki & Karen en styliste Kirsty, jullie verslag doen van een super leuke fototrip die we afgelopen week gemaakt hebben! Samen met twee modellen en een visagiste zijn we in een volgepropte auto afgereisd naar het "altijd zonnige" Frankrijk.

even voorstellen meiden

Een aantal weken lang plaatsen we hier op Girlscene een fotoverslag met onder andere backstage beelden van onze reis met als afsluiter het eindresultaat van de verschillende shoots!

Deze meiden heb je vorige week voorbij zien komen met het artikel 'Even voorstellen' en hun eerste verslag. Ze beloofden je iedere week een verslagje te maken van hun reis naar Frankrijk met twee modellen en een visagiste. Dit is hun tweede verslag, kijk je mee?

even voorstellen meiden

Hi lieve lezeressen! Hier is K3 weer met het derde verslag over dag twee van onze reis. Het was eindelijk tijd om met het echte werk te beginnen, op de planning stond een lange dag shooten. Zondag hadden Kiki en Karen verdeeld wie op welke dag zou shooten en vandaag was Kiki's dag. 

even voorstellen meiden

We moesten 's ochtends nog even wachten op de visagiste Joyce. Zij moest nog in Frankrijk arriveren. Dat gaf ons mooi de tijd om locaties te gaan spotten in de buurt. Nog geen 500 meter van ons knusse onderkomen, kwamen we een prachtige villa tegen. We liepen de immens lange oprijlaan op om te kijken of we de eigenaren konden vinden. Toevallig waren dat twee Nederlandse mannen die het helemaal leuk vonden als we daar wat foto's zouden nemen.

even voorstellen meiden
Kirsty en Karen gingen met Pia aan de slag bij de villa. Ondertussen was Joyce aangekomen en kon Suzanne in de make-up.

even voorstellen meiden

even voorstellen meiden

's Middags begonnen we dan eindelijk met Kiki haar lingerieshoot. Ze had dit speciaal voor in Frankrijk gepland, omdat we er natuurlijk vanuit gingen dat het mooi weer was. Dit was het helaas niet. Dus het was bibberen geblazen voor de modellen in hun mooie setjes!

even voorstellen meiden
Kirsty haar stylinghok, met prachtige setjes van onder andere Sam Friday, en de vintage winkels Winnie, en Zo Goed Als Nieuw.

even voorstellen meiden

even voorstellen meiden

Zijn jullie al nieuwsgierig naar het eindresultaat van de shoots? Houd dan goed Girlscene in de gaten!

Liefs Kirsty, Kiki & Karen

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved