Beauty

6 iconische lipstick kleuren die op je wishlist moeten

Toen Girlscene’s Danique werd gevraagd of ze met Rimmel naar Londen wilde vliegen om Kate Moss te ontmoeten en de nieuwste collectie te bekijken was het antwoord natuurlijk ‘ja’ met drie uitroeptekens. Hallo, de iconische Kate ontmoeten én hun nieuwe iconische lijn ontdekken? Daar wil je bij zijn. Vandaag laten we je de nieuwste lipstick kleuren zien. Kijk maar mee!

Wist je dat Kate Moss al 15 jaar samenwerkt met Rimmel? Dat is niet alleen reden voor een feestje, maar ook voor een bijzondere anniversary collectie! Daarom heeft Kate gekozen voor onder andere nieuwe lipstick kleuren én een andere verpakking. Een mooie verpakking, want wie houdt er niet van roségoud? Deze speciale collectie delen we graag met je en oh… er zitten echt mooie kleuren tussen.

Ondanks dat Kate duidelijk heeft gekozen voor twee tinten (nude en rood) is er voor iedereen wel een perfecte kleur te vinden. Of wat zeggen we, minstens één nude en één rode lipstick! Iedere lipstick is bedoeld voor een speciale gelegenheid of sfeer en daar kunnen wij ons wel in vinden.


Zoals je ziet zijn er zowel drie nude als rood kleuren van de Lasting Finish Lipstick by Kate.


54 Rock ‘N’ Roll Nude: een perzik-nude voor alle party girls. Combineer met smoky eyes.
55 My Nude: voor een everyday look als Kate. Deze beige-nude kleur is understated casual chic.
56 Boho Nude: warm karamel voor een laid-back look. Een kleur die je huid opwarmt. 

51 Muse Red: een rood waar mensen hun hoofd voor omdraaien. Volgens Kate de perfecte combinatie van drama en sophistication.
52 Idol Red: opvallend oranje-rood voor momenten waarop je uitpakt met je make-up look. Kate draagt deze kleur als ze een edgy touch mist.
53 Retro Red: verleidelijk bessenrood volgens de jaren ’40 en ’50 trends waar Kate zo van houdt. Haar go to lipstick als ze voor een vintage look gaat!

Maar hoe zijn de lipsticks in gebruik? Allereerst valt op dat de lipsticks goed gepigmenteerd zijn. Zet de stick op je lippen en de kleur zit er meteen mooi op, maar je kunt de kleuren ook sheer aanbrengen. Dat is ideaal als je bijvoorbeeld de rode kleuren overdag wil dragen zonder dat je er te chic uit wil zien. Verder kom je ook niet snel een gepigmenteerde nude kleur tegen, dus het is fijn dat je die nu bij Rimmel kunt kopen.

Het is even wennen dat de felle tinten glanzend zijn, maar als je gewend bent om zulke kleuren aan te brengen moet het niet heel lastig in gebruik zijn! De formule glijdt makkelijk over de lippen én de kleuren blijven bij ons een paar uur goed zitten. Fijne lipsticks voor overdag en ‘s avonds dus. Bovendien is er voor iedere huidskleur en ondertoon een goede match te vinden. Danique werd tijdens het persevent meteen verliefd op kleur 51 Muse Red, maar ook 54 Rock ‘N’ Roll Nude, 55 My Nude en 53 Retro Red vallen goed in de smaak op de redactie. 

De lipsticks kosten €10,99 per stuk.

Wat vind jij van deze lipsticks?