News

Taylor Swift heeft een heel ander kapsel en het ziet er zo goed uit

De vraag is of Taylor Swift een nieuw album gaat droppen – graag! -, want als ze de headlines niet haalt door haar snelle break-up met Calvin Harris en relatie met Tom Hiddleston, dan haalt ze wel het nieuws met haar kapsel. En guess what? Taylor is niet langer blond! Of nou ja, heel lichtblond. Klik snel verder om haar nieuwe kapsel te bekijken. Hint: het staat goed.

Het kapsel van Taylor Swift lijkt net zo vaak te veranderen als haar liefdesleven (sorry, Taylor). Sinds het MET Gala rockte ze een gedurf lichtblond kapsel, maar nu de relatie met Calvin Harris over is lijkt het tijd voor iets nieuws. Zo gaan die dingen. Inmiddels is ze samen met niemand minder dan Tom Hiddleston en saillant detail: voor de ontmoeting met haar schoonouders heeft ze wéér een nieuw kapsel laten aanmeten. Wij zijn fan.

Een nieuw hoofdstuk in Tay’s leven lijkt te betekenen dat er een nieuw kapsel bijhoort en ja hoor: ze ging naar de kapper. Het was tijd om het lichtblonde haar gedag te zeggen en om voor iets natuurlijkers te gaan. Qua onderhoud een goede keuze – minder beschadigend voor je haar én minder bezoekjes aan de kapper -, maar ook bij Taylor zelf staat de nieuwe kleur wel érg goed. De middenblonde kleur past goed bij haar huid, vind je niet?

Wist je trouwens dat het meisje op de foto naar Nashville kwam, Taylor daarvan lucht kreeg en ervoor zorgde dat zij haar fan kon ontmoeten? Over een goede celebrity gesproken! Way to go, Taylor.

Wat vind jij van Taylor’s nieuwe kapsel?