Behind the Girlscenes #35

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

nieuwe stagiaire
Vorige week begon Emma haar eerste dag als de nieuwe stagiaire van Girlscene! Jitske was hier al de hele week druk bezig met wat dingetjes opschrijven. Ben jij benieuwd wie dit meisje is? Lees dan snel verder!

agendas zijn op!
Wekenlang stond dit kastje vol met agenda's, maar zoals je misschien al gemerkt hebt zijn we helemaal door onze voorraad heen! Super trots dat er zoveel lezeressen hun huiswerk in onze agenda willen schrijven, bedankt meiden! Had jij ook nog graag een Girlscene agenda gewild? Niet getreurd, over twee weken komt er weer een nieuwe, en speciale (!) levering! Hou Girlscene dus goed in de gaten ;-)

beautyproducten
Wij krijgen zoveel beautyproducten binnen, dat de kast aardig vol begint te raken met producten zonder eigenaar. Zielig hoor! Wil jij een goed gevulde goodiebag ontvangen met een selectie van deze producten? Dat kan! Danique gaat namelijk naar het Lady Gaga gala in New York en is op zoek naar iemand die een masker voor haar maakt! Wil jij haar designer zijn? Knutsel dan nog snel jouw creatie in elkaar en stuur er een foto van op voor 5 september naar danique@girlscene.nl! Wie weet ligt er dan binnenkort een goodiebag op jouw mat...

hunkemuller.jpg
Wij werden deze week verrast door het Hunkemöller team! Deze dame deelde heerlijke macarons uit, smullen!

hunkemuller.jpg
We kregen uitleg over de DreamLift Bra. Deze heeft een speciale cup gemaakt van memory foam die vormt naar jouw lichaam. De memory foam reageert op lichaamswarmte waardoor het zacht wordt en het zich vormt naar het lichaam. Zodra de beha niet meer in contact staat met de warme huid, gaan de cups terug in de originele vorm. Super handig dus!

hunkemuller.jpg

Hunkemoller
Wij kregen ook een pakketje met een prachtige bh om zelf te proberen... To be continued!

hunkemuller.jpg
Deze leuke rode DreamLift Bra heeft een waarde van € 32,99. Er is ook een effen variant t.w.v. € 29,99.

andotherbrands

andotherbrands
Zoals jullie misschien al hadden gelezen was Danique uitgenodigd voor het persevent van Andotherbrands. Deze week werd hun website gelanceerd en Danique was daarbij! Ze mocht een leuke outfit uitkiezen waarmee ze op de foto ging voor een gepersonaliseerd lookbook. Wat vind jij van deze outfit?

andotherbrands
Ze kreeg er ook een heerlijk ontbijtje bij, hmmmm!

goodbye leslie!

goodbye leslie!
De stagiaires komen en gaan. Helaas was het voor Leslie alweer tijd om te gaan... Drie maanden lang heeft Fashionscene kunnen genieten van deze super stagiaire, maar helaas begon voor haar school weer. Om even goed afscheid te nemen deelde ze deze taart uit! Dat was smullen! Leslie, we zullen je missen!

zalando

zalando

zalando
Danique was deze week ook te vinden bij het Zalando persevent. Leuk versierd werd hier de najaarscollectie geshowd. Ziet er leuk uit he? Het report volgt zo snel mogelijk!

daniques kado
Claartje dacht op een blauwe maandag dat Danique vorige week jarig was. Danique kreeg dus voor de tweede keer een leuk cadeautje, namelijk deze twee mokken! Bedankt Claartje!

nieuwe stagiaire
Onze nieuwe aanwinst Emma moest natuurlijk ingewerkt worden. Jitske nam deze taak op zich en showde haar wat ze allemaal moest doen. Hebben jullie haar welkomstartikel al gelezen?

weekdays

weekdays
Alsof we het nog niet druk genoeg hadden, stond het persevent van Weekdays ook weer voor de deur. Zoals jullie misschien al gelezen hadden heeft dit merk haar eerste deuren in Nederland geopend. Wat vinden jullie ervan?

weekdays

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene