News

Wow: Deze vrouw heeft een kont van maar liefst 178 centimeter

I like big butts and I can not lie! Raylynn uit Atlanta heeft maar liefst 122.000 volgers op Instagram. Dat heeft ze allemaal te danken aan haar kont. Jep, echt waar! Raylynn heeft namelijk een enorme bilpartij van maar liefst 178 centimeter. En dat terwijl haar bovenlijf een gemiddelde maat heeft. Veel volgers geloven niet dat Raylynns billen écht zo groot zijn en daarom heeft ze een filmpje gemaakt om te bewijzen dat het niet fake is. 

Raylynn is dankzij haar billen een ware internetsensatie grworden. Ze heeft veel volgers door haar rondingen. Helaas krijgt ze ook regelmatig negatieve reacties op social media. Zo noemen sommige mensen haar figuur lelijk en anderen beweren dat haar foto’s nooit echt kunnen zijn. Haar bovenlijf is namelijk een stuk smaller. 

Gelukkig trekt Raylynn zich helemaal niks aan van de negatieve opmerkingen. Ze is enorm trots op haar curves! Raylynn plaatst regelmatig kiekjes van haar opmerkelijke lichaam en straalt zelfvertrouwen uit. En de mensen die denken dat haar achterwerk niet echt is, snoert ze de mond met een filmpje waarop duidelijk te zien is dat er geen Photoshop aan te pas komt op de selfies. HA!

Raylynn verdient ook nog wat aan haar grote booty, volgers die meer filmpjes en foto’s willen zien kunnen daar een bedrag voor neerleggen. 

Wat vind jij van Raylynn en haar body confidence? 

Bron