Films & Series

Dit Pretty Little Liars nieuws is echt heel erg leuk!

YES! De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars is gisteren uitgezonden in Amerika. Nog heel even en wij kunnen hem ook bewonderen. Het belooft het spannendste seizoen tot nu toe te worden. Dat is ook niet zo gek, want het schijnt dat seizoen 7 de laatste is. Althans, dat heeft de verloofde van Troian Bellisario (Spencer) gezegd. Gelukkig is er ook goed nieuws! Lees snel verder, want hier word je blij van!

We kunnen niet geloven dat seizoen 7 de allerlaatste is… Hoewel het nog niet officieel bevestigd is door het netwerk van de serie, wijst alles erop dat we nog maar een paar afleveringen te gaan hebben. In een interview met Variety zei de bedenker van PLL, I. Marlene King, dat ‘het verhaal stopt aan het einde van seizoen 7’. De verloofde van Troian Bellisario (Spencer) bevestigt dit droevige nieuws met de mededeling dat ze willen trouwen als PLL stopt na seizoen 7. Noooo!

PLL-film
Gelukkig betekent dit niet het échte einde van de serie. We zullen Spencer, Emily, Hanna, Alison en Aria nog terugzien, alleen niet op ons tv-scherm. Er komt namelijk een Pretty Little Liars film! Dat heeft de baas van PLL bevestigd. Details over de film zijn er echter nog niet. “We zijn bezig met een film, maar er is nog geen datum of wat dan ook,” zegt I. Marlene King tegen Hollywood Life. 

Spin-off?
Dat is niet het enige goede nieuws! Als het aan de bedenker van de serie ligt, komt er ook nog een spin-off. “Ik vind het een heel leuk idee om verder te gaan met bepaalde personages. Misschien maak ik nog een spin-off. Maar ik denk wel dat het tijd is om het Pretty Little Liars verhaal te beëindigen na zeven jaar tijd,” aldus I. Marlene King. 

Seizoen 7 is dus écht de laatste, maar dat betekent niet dat we helemaal klaar zijn met PLL. Er zijn nog genoeg nieuwe plannen met onze favoriete serie. YAY!

Wat vind jij van een Pretty Little Liars film? Zou je ervoor naar de bioscoop gaan?

Bron

Must reads 👀