Fashion

De Primark herfst/wintercollectie die je in je kast wil hebben

Goed nieuws: de eerste beelden van de herfst- en wintercollectie van Primark zijn binnengekomen en dat betekent dat we meteen aan de slag gaan om het artikel te tikken. Met enthousiasme, want we moeten eerlijk zeggen dat de nieuwe collectie er echt heel goed uitziet. De items wil je direct in je kast hangen! Kijk snel verder om de beelden te bekijken.

Zoals altijd wordt de collectie ontworpen aan de hand van de laatste modetrends en dit seizoen is dat niet anders. Als het aan Primark ligt hullen we onszelf dit najaar en deze winter in lady-like items, evenals de jaren ’90 met een moderne twist en folklore. Bekijk de beelden om te zien wat we bedoelen. We hebben onze favorieten er trouwens meteen uitgepikt. Met veel liefde zouden we onder andere de lange groene jas, gebreide jurk en broek met patches afrekenen.
















Zoals je ziet draait de mode van Primark de komende maanden vooral om items van toen. De folklore touches, patches op broeken, maar ook het chique gevoel zie je terug in de lange mantels, chique blouses en jurken. Metallic is nog steeds groot – en zie je veel terug in de vorm van schoenen – en daarnaast worden veel materialen met elkaar afgewisseld. Van nepbont en suède tot lakleer en wol: de opties zijn eindeloos dit najaar en deze winter!

Lees ook:

Must reads 👀