Girlscene's diary #36

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

snoepjes
Yummy in my tummy! Wij mochten maandagochtend (!) snoepen van deze lieflijke smarties. Knalroze en in de vorm van hartjes maken het extra leuk. We kregen dit zakje van Luz, een schoenen- en accessoiremerk.

danique was wezen hardlopen
Super goed bezig, die Danique! Ze ging deze week namelijk 5,4 kilometer hardlopen op haar heerlijke Nike LunarGlide+ 4.

masker voor lady gaga bal

masker voor lady gaga bal
Omdat Danique naar het Lady Gaga bal gaat in New York vroeg ze jullie een masker voor haar te maken. Veel meiden deden enthousiast mee en streden om een goedgevulde goodiebag. Het eerste masker kwam begin deze week al door de bus. Is dit een 'go or no go'?

wandeling

wandeling
Met de heerlijke laatste zomerdagen van vorige week maken wij iedere pauze wel een wandeling. Lekker even met zijn allen naar de Albert Heijn, de winkeltjes bekijken in de Negen Straatjes (die zitten namelijk om de hoek, verleidelijk!) of gewoon even een paar stappen buiten de deur.

wandeling

wandeling
Het kantoor ligt midden in hartje Amsterdam, dus lopen in dit heerlijke weer langs de mooiste grachten is helemaal geen straf!

Annemerel
Yeeeey, Annemerel was er deze week weer! Vorige week werkte ze de hele week vanuit huis vanwege een rugblessure. Wij zijn blij dat ze er deze week weer was, want we hebben haar gemist!

daniqiue
Helaas ruilden we Annemerel in voor Danique, want deze week was Danique helaas ziek. Hopelijk blijven Emma en Jitske bespaard!

postbode
Wie er ook ziek is, het werk op het kantoor blijft doorgaan. Zo krijgen wij ook iedere dag een hoop post binnen. Deze man bracht het op een wel erg bijzondere manier: 'Hallo?! Hier een pakketje voor Girl-Shine?' Girlshine? Om dit grapje hebben we nog tot en met vrijdag gelachen!

foreverwitheveryone
Danique bestelde armbandjes bij 4 EVER WITH EVERYONE en kreeg ze deze week binnen. Leuk he! Wij hebben goed nieuws: hou Girlscene goed in de gaten, want hier verschijnt binnenkort een winactie van!

douglas

douglas

douglas
Danique en Jitske werden deze week uitgenodigd bij de heropening van de Douglas in de Kalverstraat, Amsterdam. Na weken verbouwen belooft het de meest trendy beauty store te zijn. Wij keken alvast even binnen en het zag er strak, trendy en ontzettend mooi uit. Zo zagen we ook de nieuwe collecties van SuperTrash en Fab.. Leuk!

douglas
Na de opening werden Jitske en Danique weer met de limousine naar het kantoor gebracht... We wish ;-)

event

event
Vervolgens gingen Danique en Emma naar een beauty speeddate van Mooi PR. Er stonden geen heerlijke mannen op ze te wachten, maar heerlijke producten. Wat fijn!

masker

maskers
De maskers bleven binnenstromen deze week! Wat lief dat er zoveel meiden een masker voor Danique ontwierpen!

muggenbult
Het is half september en we hebben, ongelooflijk, nog steeds last van muggen! De redactie wordt nog steeds lek gestoken. Hoe is het mogelijk? Heb jij ook nog steeds last van muggen? Kijk dan snel even hier! Tips tegen muggen!

emma
Emma's eerste week zit er alweer op met als gevolg: vierkante oogjes, stijve handjes en een houten kont... Nee hoor! Emma kwam deze week met veel plezier en gemak door!

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene