News

Deze winkel heeft ein-de-lijk een webshop

Weet je, het is nog steeds heerlijk om daadwerkelijk naar een fysieke winkel te gaan en je handen door het kledingrek te halen. Of om beautyproducten vast te houden. Of om te zien hoe vers het eten is dat je die avond wil klaarmaken. Maar online shoppen is tegenwoordig ook wel érg fijn. En we hebben goed nieuws, want DEZE winkel heeft nu een webshop!

We moeten je teleurstellen: de beautyproducten hebben we nog niet gespot, maar het is wel hartstikke fijn dat je nu gewoon bij Lidl kunt bestellen. Ja, je leest het goed: Lidl heeft nu een webshop! Na onder andere Albert Heijn en Jumbo werd het toch wel tijd dat deze supermarkt ook online ging. Vandaag is het zover, want als je nu naar de site gaat zie je dat de webshop online staat. Alleen missen we één ding.

Als je aan Lidl denkt, denk je waarschijnlijk aan eten. Zo is de groente en fruitafdeling erg goed en kun je er over het algemeen goedkoper boodschappen doen dan bij andere ketens. Maar verrassend genoeg verkopen ze géén eten zoals Albert Heijn bijvoorbeeld doet, maar vind je er juist lifestyle producten. Huh? Slaat Lidl een andere richting in of is het voor nu te veel werk om een bezorgdienst voor boodschappen te regelen? Hoe dan ook, voor alles in de categorieën mode, wonen & slapen, tuin & klussen, keuken & huishouden, sport & vrije tijd en elektronica kun je nu je slag slaan in de webshop van Lidl. Saillant detail: ze hebben zelfs schoenen! We like.

Wat vind jij ervan dat Lidl nu een webshop heeft? Zou jij er bestellen?