Girlscene's diary #37

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

simply pr

simply pr

simply pr
Danique bezocht deze week een persevent van Simply PR. Dit PR-bureau showde de nieuwe collecties van hun merken. Zo kwam Nikon, A Touch Of Gold, Gosh, Alpro Soya en Chich Outlet Shopping voorbij. Ook werd Janzen gepresenteerd, van dit merk kregen we zelfs vijf gift vouchers en een body scrub cadeau die we mogen weggeven aan de lezeressen! Wil jij kans maken op een van deze prijzen? Hou dan Girlscene goed in de gaten!

simply pr

simply pr

simply pr
Zo maakte Danique ook kennis met de nieuwste camera van Nikon. Het is een Coolpix met een spiegelende buitenkant. Deze camera is kleiner dan een glas water en volledig touchscreen. Je neemt hem dus overal mee naartoe! Het goede nieuws is, hier komt ook een winactie van! Ben jij degene die deze camera heel graag wil? Hou Girlscene dan extra goed in de gaten!

simply pr

simply pr
Natuurlijk hoorde er ook een heerlijk ontbijtje bij! Alpro gezond!

jos van raak

jos van raak
Emma en Jitske bezochten de modeshow van Jos van Raak! Het was een schitterende modeshow met veel glitter & glamour. Vooral de avondjurken waren erg mooi!

fred van leer
En achter wie zaten ze? Achter niemand minder dan Fred van Leer!

raak
Met een glimmende goodiebag als presentje!

steve madden
Het lijkt wel winactie week, want deze week kregen wij schoenen van Steve Madden binnen die we ook onder jullie mogen verloten! Voor jou geen scrub of camera, maar heb jij liever een paar schoenen? Of ga je gewoon voor alle drie? Hou Girlscene dus ex-tra goed in de gaten!

annemerel
Annemerel bezocht deze week het persevent van TOV. Ze mocht hier haar eigen DIY TOV tas maken! Het werd een rode tas waarbij ze een rood stukje leer in de ketting vlocht en ze vervolgens een aantal leuke sleutelhangers aan hing.

klm

klm
Zoals jullie misschien al wisten vertrok Danique deze week naar New York voor het Lady Gaga Ball. Woensdag was het eindelijk zover, het moment waar ze al weken naar uitkeek!

new york

new york
Zie hier de eerste foto's van Danique's avontuur in New York!

lege plek
Dit had het gevolg dat de redactie opeens een stuk stiller was en de lege plek al snel gevuld werd met wachtende pakketjes.

lady gaga ball
Ondertussen had Danique hartstikke veel plezier in New York. Samen met de ladies (andere redacteuren, herken jij ze?) en allerlei celebrities een avondje uit in New York City! Wist je bijvoorbeeld dat Danique heeft ontbeten naast Victoria Beckham?!

danique in new  york

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene