De modeblog van... Kim

Fashion door Redactie

Kim is een 21-jarige marketing studente uit Noord-Brabant. Ze schrijft vanuit Etten-Leur over fashion, beauty en haar leven op haar blog All About The Style. In haar vrije tijd werkt ze als barvrouw en heeft ze een tweede studie, namelijk een kappersopleiding. Benieuwd? Kijk dan maar even mee!

de modeblog van kim

Beschrijf je kledingstijl:
Ik kan mijn stijl omschrijven als chique met een stoer, sportief en urban randje. Ik draag graag skinny jeans, hoge pumps, sportieve en stoere jasjes, denim, blouses, leer en sneakers.

Wat is het belangrijkste kledingstuk dat in je kast hangt:
Momenteel ben ik helemaal gek op mijn H&M Divided baseball jack. Ik kocht dit jack vorig seizoen voor maar € 15,- in de uitverkoop. Op dit moment is het baseball jack mijn key item en in mijn ogen het perfecte detail voor mijn herfst outfits.  

de modeblog van kim

Wat is je laatste aankoop?
Mijn laatste aankoop is een gouden skinny jeans. Ik kocht de jeans afgelopen week bij een kleine boetiek, genaamd: 'Nancy Mode' in Breda. Daarnaast heb ik een bordeaux kleurige leren jas en broek gekocht bij de H&M. Ik ben al helemaal klaar voor de herfst.  

de modeblog van kim

Hoe groot is je kast? Hoe ziet ‘ie eruit:
Mijn kast is asociaal groot. Ik gebruik een kamer van vier bij vier meter als inloopkast. Hier is de muur volgebouwd met rekken en planken. Dit is een erg mooi plaatje, maar alsnog te klein voor mijn kleding collectie. De helft wordt op de zolder bewaard. Daarnaast bewaar ik mijn belachelijk grote schoenencollectie van 125 paar in mijn inloopkast.

de modeblog van kim

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Momenteel staan de Sacha biker boots met studs of riempjes bovenaan op mijn wishlist. Elk jaar ben ik van plan een mooi paar leren biker boots te kopen, maar hier is jammer genoeg tot nu toe nog niets van gekomen.

Welke kleuren draag je het liefst?
Ik draag eigenlijk bijna elke kleur graag. Mijn favoriete kleuren zijn bordeaux rood, zwart, blauw, beige, bruin, pastel tinten, denim tinten, groen en rood. Kleuren die mij totaal niet staan zijn oranje en okergeel.

de modeblog van kim

Waar shop je het meest? En waarom daar?
Ik denk dat een derde van mijn kast uit H&M kleding bestaat. De collecties van deze winkel worden na mijn mening elk jaar beter. Ik ben echter geen persoon die voor H&M basics gaat, maar eerder voor de wat complexere collecties. Daarnaast shop ik erg graag bij Primark, Zara, Vila, Vero Moda, Pieces, Sacha, van Haren, Shoe Outlet, New Yorker, New Look, River Island en bij kleine onbekende boetiekjes.  

de modeblog van kim

Volg je de modetrends?
Ik volg dagelijks de modetrends van dit moment. Niet alleen voor mijn eigen stijl, maar vooral ter inspiratie voor mijn blog en mijn artikelen voor andere websites. Sommige trends vind ik helemaal geweldig en pik ik meteen op, maar als iets totaal niet bij mij past zal ik de trend nooit volgen.

Wie is je favoriete designer?
Gabrielle Bonheur, DE ‘Coco’ Chanel.  Ik ben al jaren geïnspireerd door haar verhaal en haar ontwerpen. Daarnaast vind ik de collectie van Chanel elk jaar weer sterk.

de modeblog van kim

Heb je een mode-icoon?
Christine Centenera, Natalia Alaverdian en Alexa Chung. Deze dames inspireren mij dagelijks.

Wanneer heeft iemand volgens jou stijl?
Ik denk dat iedereen stijl heeft. Ik geloof er niet in dat iemand er helemaal anders en opvallend uit HOEFT te zien om stijlvol te zijn. Daarnaast vind ik wel dat kleding goed bij het figuur en de lichaamsbouw van iemand moet passen, jammer genoeg zie ik nog te veel meiden lopen met te kleine kleding.

de modeblog van kim

Waar haal jij je inspiratie voor outfits vandaan?
Zweedse bloggers zijn mijn grootste inspiratie bron. Meiden zoals Angelica Blick, Kenzaa, Lisa Olsson en Victoria Tornegren inspireren mij elke dag. Daarnaast volg ik elke dag de Stockholm-Streetstyle blog.

de modeblog van kim

Wat vind jij van de stijl van Kim?

Door: Jitske