News

De reden waarom Zayn Malik niet kon optreden is hartverscheurend

4

Het was een gedurfde stap van Zayn Malik om uit One Direction te stappen, maar mede dankzij zijn bekendheid is het hem nu al gelukt om een succesvolle solocarrière te beginnen. Zijn muziek werd goed ontvangen, maar dat betekent niet dat het Zayn op persoonlijk niveau voor de wind gaat. De reden waarom hij dit weekend niet kon optreden gaat je aan het hart...

Het is niet de drama met Gigi Hadid wat ervoor zorgde dat Zayn niet kon optreden. Het is niet omdat hij geen zin had en hij was ook niet afwezig omdat hij divagedrag vertoonde. Zayn kon afgelopen weekend niet optreden omdat hij anxiety had, ofwel angst(stoornis). Weet je wat? Door zijn Instagram post zie je ineens dat hij niet alleen een grote popster is, maar dat hij ook maar gewoon een mens met gevoel is.

Dit plaatste Zayn op Instagram:


In zijn bericht kun je lezen waarom hij niet afwezig is bij het Capital Summer Ball. Hij biecht op dat hij de laatste maanden veel last heeft van anxiety en dat de angst nu de overhand neemt. Capital Summer Ball is een groot evenement en waarschijnlijk voelt Zayn een enorme druk om zichzelf te bewijzen, juist nu hij niet de support heeft van vier One Direction-jongens om hem heen. Arme Zayn, wij kunnen niet eens voorstellen hoe dit moet voelen voor hem, toch?

Aan de andere kant is het goed dat zijn management niet ervoor kiest om een of andere smoes op te hangen, maar dat Zayn eerlijk vertelt waarom hij niet aanwezig is. Voor anderen die met een angststoornis kampen is het waarschijnlijk fijn om te zien dat de taboe rondom anxiety wordt doorbroken en dat celebrities laten zien dat ook zij hier last van hebben. Naast Zayn hebben YouTubers Zoe Sugg en Tanya Burr bijvoorbeeld opgebiecht dat zij last hebben van een angststoornis. Wat we ons wel kunnen voorstellen is dat dit mensen helpt en dat ze voelen dat zij niet de enigen zijn die last hebben van angst en angstige momenten. Hopelijk voelt Zayn zich snel beter!

Wist jij dat Zayn last had van een angststoornis? Wat vind jij ervan dat hij zijn optreden afzegt?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 3 jaar geleden Naomi.M

  Ik weet hoe hij zich voelt! Het is al verveled als jij het hebt laatst staan als je beoemd bent!!

  En dan op ht podium staat, en denkt dat je op een elk moment neergeschoten kan worden ofzo.

  En er gebeurd al zoveel naars in dewereld zoals parijs, het buitenland en Nederland een beetje.

 • 3 jaar geleden Demi

  echt zielig voor hem

 • 3 jaar geleden Suri

  Sneu zeg!

  Vind het mooi dat hij er eerlijk en open over is dat hij met een angststoornis kampt

 • 3 jaar geleden hannthom

  Als de helft van de wereld zijn ogen bijna voortdurend op jou heeft gericht, je zou voor iets minder al eens bezwijken onder de angst. Moedig van Zayn dat hij dit eerlijk opbiecht. Veel jonge mensen die lijden onder de druk van de veeleisende Westerse maatschappij zullen zich hier mee kunnen identificeren.

 1. 1