Danique's New York fotodagboek!

Fashion door Redactie

En dan ben je weer terug op Nederlandse bodem, maar stiekem verlang je weer terug naar die geweldige omgeving! Dat is precies wat ik dacht, ik wil terug naar de city that never sleeps, ik wil terug naar... NEW YORK!

Los van de snapshots (die je wellicht wel in het eerste NYC artikel bent tegengekomen, klik hier) ben ik ook losgegaan met mijn spiegelreflex camera. Deze sfeerkiekjes kon ik jullie natuurlijk niet onthouden! Dus hierbij nog even een nasleep van The Big Apple. Kijk en huiver!

Skyline New york

Hellooooooo New York skyline!

New York New York New York

Wat een geweldig uitzicht vanuit de taxi!

taxi New York yellow taxi New York

In de file richting de binnenstad. Echt bizar hoe ze in NYC rijden, er zijn geen zichtbare rijbanen en waar een gaatje is proppen ze zich gewoon tussen. Ik heb zelfs -geen grapje- iemand achter het stuur in slaap zien vallen voor het stoplicht!!! De taxi chauffeur bij wie ik in de taxi zat, heeft toen heel hard moeten claxonneren om hem enigszins wakker te krijgen. Echt bizar!

Toll New York

Mocht je ooit een tripje naar New York plannen, houdt dan rekening met het tolgeld! Geen idee hoe dit precies werkt, want wij hoefden niets te betalen, wel handig om dit op te zoeken.

Yellow taxi Yellow cab

Yellow cab

Yellow cab

Er is natuurlijk geen ontkomen aan de 'beroemde' gele taxi's...

New York New York 

Central Park

New York Central Park

Central Park it is! De plek met uitstek om tot rust te komen van alle drukte! Hier zie je naast alle hardlopers, wandelaars en fietsers, ook genoeg schattige, tamme eekhoorns...

Eekhoorn

Who run the world.... squirrels! Is ie niet schattig?!?

New York

Zoals jullie wel kunnen zien, had ik niets te klagen: een heerlijk zonnetje!

New York New York New York New York Metro NYC

De metro moest natuurlijk ook op de foto worden gezet... Waar ging de reis naartoe? Soho! Een ritje in de metro moest ook even ervaren worden, maar eigenlijk is alles wel 'goed' te lopen. Met de metro zie je namelijk niets van de stad, dus dat is echt zonde als je maar kort in NY bent!  

Sho NYC Soho New York Soho New York

Welcome to Soho! Zin om helemaal los te gaan bij Victoria Secret? Forever21? Topshop? Converse? Steve Madden? Dan zit je hier zeker goed!

New York

Natuurlijk moest er ook gegeten worden. Dit super schattig eettentje heeft echt de lekkerste cheesecake meets oreo taart! Echt super machtig, maar oh zo lekker...

buit

De buit na een middagje shoppen:
- Bordeauxrode All Stars
- Victoria Secret lingerie & oversized truien
- Topshop lipstick
- En kleine cadeautjes voor vriendinnen!

West Village New York

West Village NYC

West Village New York

Nog steeds in het prachtige West Village, het pittoreske gedeelte van New York dichtbij het Meatpacking District (wat overigens ook de moeite waard is een kijkje te nemen!).

Brandtrap

De welbekende brandtrappen in NYC.

Magnolia Bakery Magnolia Bakery

Overheerlijke cupcakes bij Magnolia Bakery... Je kent ze misschien wel uit Sex and The City?!

Bookmarc

Bookmarc

Als Marc Jacobs liefhebber moest ik natuurlijk wel een kijkje nemen in de Bookmarc, een boekenwinkel van Marc Jacobs. Erg leuk! De buit? Twee kleine, gedraaide ringetjes in (nep)goud en zilver. Helaas beginnen ze nu wel al te verkleuren :(

West Village New York

Heerlijk sfeer proeven!

Times Square

Times Square Times Square

En als kers op de taart: Times Square!  

Wederom: Mijn eerste ervaring met The Big Apple is om nooit meer te vergeten! Mocht je ooit nog overwegen om naar New York te gaan, is dit zeker meer dan de moeite waard. Wat een geweldige en indrukwekkende stad waar ik zeker nog een keer (of meerdere keren) naar terug wil...

Wat is jouw ervaring met New York?

X0X0 Danique

Beeld: Danique