Lifestyle

Goodbye Girlscene! Stagiaire Lisa neemt afscheid

Ik wil nog niet weg! Het klinkt waarschijnlijk heel erg cliché, maar wat heb ik 18 onwijs leuke weken gehad. Ik ben begin februari begonnen en de weken zijn echt voorbij gevlogen. Heel hard werken en tegelijkertijd heel veel plezier maken; dat is Girlscene. Ik heb ontzettend genoten, maar helaas is het nu alweer voorbij! Goodbye Girlscene… of toch niet?

Ik heb zo onwijs veel geleerd in deze 18 weken. Ik kwam eigenlijk heel toevallig bij Girlscene terecht en twijfelde of ik iets wilde doen met schrijven. In het begin vond ik het namelijk wel erg spannend. Waren mijn artikelen wel leuk genoeg voor jullie? Gelukkig kreeg ik vaak positieve en leuke reacties van jullie: bedankt daarvoor! 🙂 Ik weet nu zeker dat ik verder wil met schrijven, want het is mij super goed bevallen. Als je mijn welkomstartikel nog eens terug wil lezen, kun je hier klikken.

Het is altijd super gezellig op de redactie. Er wordt heel erg hard gewerkt, maar er is ook altijd tijd voor een grapje. Gelukkig had ik elke dag mijn oortelefoontjes mee, want soms moest ik mij wel even afzonderen om op tijd alles af te krijgen. 

Ik heb heel veel leuke dingen mogen doen. Ik was voornamelijk bezig met het schrijven van artikelen. Ik schreef de vaste content zoals ‘Je bent niet de enige die…’ en ‘Girls Issues’, maar ik heb ook veel eigen content mogen schrijven. Zo schreef ik onder andere over de populairste bijbanen van dit moment, mijn ervaringen met suikervrij eten, 7 tips om snel bruin te worden en motivatietips om buiten te gaan sporten.

Verder mocht ik naar veel leuke persevents! Zo mocht ik naar de lancering van het nieuwe Ben&Jerry’s ijsje, een persconcert van Gavin James, een lancering van Palmolive, de opening van de pop-up store van JOGHA, een IKEA event en de persdag van de nieuwe collectie van Costes. Het is zo leuk om dit soort dingen te mogen doen. Je ziet allerlei nieuwe dingen, je ontmoet veel leuke mensen en je leert een hoop!

 

Danique, Emma en Renée zijn echt topcollega’s en die hebben mijn tijd bij Girlscene zeker onvergetelijk gemaakt. O ja, stagiaire Marlieke: jij ook! 🙂 In september begin ik met mijn minor Journalistiek en ik heb hier super veel zin in. Mijn tijd bij Girlscene is heel goed bevallen en ja, ik blijf voorlopig ook nog artikeltjes schrijven voor Girlscene!

♥ Lisa

Wil jij ook de allerleukste stage EVER?! Kijk dan even hier

Must reads 👀