Girlscene's diary #40

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

danique in de krant
Na de Flashback track van Jitske in de krant, die je vorige week in Girlscene's Diary zag, verscheen ook de Flashback track van Danique in de krant! Helemaal trots maakten wij hier natuurlijk ook een foto van!

behinds event

behinds event
Danique was deze week op het persevent van de Anna Dello Russo collectie van H&M. Samen met Esmée van Fashionscene ging Danique op pad om alvast even naar deze collectie te kijken. Natuurlijk werden er weer het nodige aantal foto's genomen! Afgelopen donderdag, 4 oktober, was de collectie in een geselecteerd aantal winkels verkrijgbaar, heb jij items gescoord?

behinds event

behinds event
Zo zag ze veel blauw, goud en een stel super mooie accessoires. Danique werd verliefd op de kekke trolley!

danique en esmee
Girlscene en Fashionscene kregen deze week een pakketje binnen van Accessorize. Hierin zat een 'klaar voor de winter' pakket. Zo kreeg Girlscene dit tasje, lekker warme katten handschoenen en een matchende muts met oortjes. Fashionscene kreeg een zwarte shopper met luipaardenprint (helaas niet goed zichtbaar) en een grote bontmuts. Twee totaal verschillende looks van maar een winkel. Welk 'klaar voor de winter' pakket vind jij het leukst?

kruidvat
Kruidvat heeft allerlei nieuwe & vernieuwde producten, zoals de Pure Cleansing lijn in een nieuwe verpakking, nieuwe geurtjes en de oude vertrouwde dagcrème terug in zijn alleroudste verpakking. Dit werd gepresenteerd in Amsterdam en Jitske nam even een kijkje. Buiten stond een bellenblaasmachine en de straat was prachtig versierd met bellenblaas!

kruidvat
Eenmaal binnen kreeg ze allerlei lekkere beautyproducten mee. Deze zullen jullie de komende tijd allemaal voorbij zien komen, want nu de winter eraan komt staan de artikelen over handcrèmes, maskertjes en extra verzorgende producten al in de rij om gemaakt te worden! Houd Girlscene dus goed in de gaten!

Toch nu al benieuwd naar de producten? Wij geven je een sneakpeek... Je zult de producten rond week 46 in de winkel zien liggen.

kruidvat persevent
De Pure reiningsproducten zitten in een nieuw jasje. Een zeven stappenplan naar een gereinigde huid.

kruidvat persevent
Het maandverband zit ook in een nieuwe verpakking en is vrolijk versierd. Zo zijn ook de maandverbandjes zelf gedecoreerd! Alles om het voor jou wat leuker te maken.

kruidvat persevent
Waar Jitske helemaal weg van was, waren de twee parfums van Kruidvat zelf. Vooral de oranje, Amber geur, was erg lekker! Voor maar € 7,95 kun je het bijna niet laten liggen ;-)

kruidvat persevent
Ook is de lijn met haarproducten van de Kruidvat uitgebreid. Wij kregen de Heat Protection spray mee en die werkt erg fijn! Het is namelijk altijd goed als je haar wat extra beschermd is tegen het stijlen en krullen.

kruidvat persevent
Zo nam Jitske ook een kijkje naar de 'Breaking Dawn' make-up lijn! Wil jij er net zo uitzien als Bella? Houd Kruidvat dan goed in de gaten, want deze make-up ligt binnenkort in de schappen!

emma in de krant
Deze week verscheen ook Emma in de krant met haar Flashback track! Ze koos voor het nummer 'Animal' van Miike Snow.

bourjois
Deze week lag er een beautypakket met de nieuwste make-up van Bourjois op de mat. Hierin zaten vier verschillende kleuren 'een seconde' nagellak, vier '123 perfect' foundations en twee concealers. Jitske stak haar handen uit haar mouwen om deze voor jullie te reviewen. Dit artikel zal binnenkort op Girlscene verschijnen.

loreal
De producten van Bourjois waren niet de enige producten die Jitske reviewde. Zo testte ze ook de nail-art stickers en glitterende lippenstiften van L'Oréal Paris. Hier was ze super enthousiast over! Ook dit artikel zul je binnenkort op Girlscene zien verschijnen.

Fred van Leer

Fred van Leer Fred van Leer
Herinneren jullie de Fred van Leer by Invito make-over winactie nog? Klik dan hier... Afgelopen week vond dan eindelijk de make-over plaats op het Girlscene HQ! De winnares werd door een proffesionele fotograaf gefotografeerd & natuurlijk door Fred himself gestyled! Binnenkort het report op Girlscene.nl, met natuurlijk alle foto's van de dag...

Girlscene behind the scenesDanique's nieuwe neonroze ketting van H&M

annemrel in spits
Last but not least was Annemerel aan de beurt. Ze vond zichzelf eind deze week in de krant! Haar flashback track was 'Paradise' van Coldplay.

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene