Lifestyle

Dit zegt de vorm van je wangen over jou

Misschien heb je weleens gehoord dat de vorm van je wenkbrauwen en je mond iets zeggen over jou als persoon, maar wist je dat je wangen ook meetellen? Girlscene ging op onderzoek uit en schreef in dit artikel alles onder elkaar. Heb je volle wangen of juist prominente jukbeenderen? Dan zegt dit het volgende over jou. Lees snel verder.

Het hoeft natuurlijk niet te betekenen dat jij de persoon bent die beschreven is onder het kopje prominente jukbeenderen of volle wangen, maar de vorm van je wangen kan wel degelijk iets zeggen over je. Hoeft alleen niet zo te zijn dat het op jou van toepassing is! Hoe dan ook, wie weet klopt de beschrijving juist wél en des te leuker is het om erachter te komen wat de vorm van je wangen dan over jou zou zeggen.

Prominente jukbeenderen
Zijn jouw jukbeenderen goed zichtbaar? Dan betekent het dat je een individu bent die smacht naar macht. Je bent ambitieus, gedreven en neemt graag de leiding. Moet je iets in groepsverband ondernemen? Dan vind je het lastig om werk uit handen te geven. Bovendien zijn de meeste mensen met prominente jukbeenderen een tikkeltje brutaal. Behalve de mensen met kleine wangen, zij zijn meer op zichzelf.

Grote wangen
Als je wangen over het algemeen vrij groot zijn in verhouding met de rest van je gezicht betekent het dat je een echte leider bent. Aan de andere kant betekent het niet dat je een vervelend persoon bent. Grote wangen staan ook voor een hart van goud en een sociaal karakter. Kom je op een plek waar je bijna niemand kent en moet je je mengen met een groep? Dan heb je daar geen problemen mee.

Brede wangen
Wangen die verder uit elkaar staan betekent goed nieuws, want jij bent iemand die niet snel onzeker is. Integendeel, je zou jezelf omschrijven als zelfverzekerd. Je bent sociaal, hebt de lachers altijd op je hand met je grapjes en overall kun je met veel mensen goed opschieten. Aan de andere kant spelen je hormonen soms op en dan kan je weleens een kort lontje hebben.

Smalle wangen
Zou jij je wangen meer als smal en zelfs een beetje plat omschrijven? Dan ben je een zachtaardig persoon met een lief karakter. Je bent rustig, zoekt niet snel de confrontatie op en schiet al helemaal niet snel uit je slof. Mensen omschrijven jou als beleefd en een tikkeltje verlegen. Je merkt zelf dat je de kat uit de boom kijkt, maar dat is nu eenmaal je karakter en daar heb je geen problemen mee. Aan de andere kant doe je graag dingen op jezelf en presteer je het beste als je niet hoeft samen te werken.

Volle wangen
Volle wangen staan voor iemand met een sterk karakter. Je bent geen volger, maar eerder een natuurlijke leider. In samenwerken ben je een kei en stiekem houd je er ook wel van om in het middelpunt van de aandacht te staan. Je kunt goed met mensen opschieten en dat is waarschijnlijk ook één van je betere karaktereigenschappen. Loopt je kin taps toe? Dan zit je ook nog eens vol passie. Een bredere kaak betekent juist dat je vredelievend bent.

Wat zeggen jouw wangen over jou?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀