Lifestyle

9 levenslessen die we van The Hills leerden

The Hills is nog steeds onze favoriete realityserie. Op de bank een marathon op MTV kijken met een reep chocolade naast je: heerlijk. En hoe leuk is het dat deze serie weer terugkomt! Door de jaren heen zijn er aardig wat trends en herkenbare situaties langskomen in deze serie. Van haarbanden tot jaloerse jongens, Girlscene zet 9 levenslessen uit de Hills voor je op een rijtje!

1. Een haarband is oké
Lauren Conrad heeft in het begin van de serie de haarband echt weer op de kaart gezet. Ze droeg de eerste twee seizoenen bijna altijd wel iets van een haaraccessoire en meestal een haarband. We zijn benieuwd wat voor nieuwe trends komen nu The Hills terugkomt!

2. Zorg dat je beste vriendin nooit tussen jou en haar vriend hoeft te kiezen
Hoe ellendig was die hele situatie tussen Spencer en Lauren? Stiekem wel leuk om te zien, maar echt leuk is het natuurlijk niet… Les? Je mag je vriendin gerust vertellen wat je van haar vriend vindt, maar zorg dat ze nooit hoeft te kiezen. De kans is groot dat je haar verliest.

3. Stijl je haar nooit helemaal plat
De nonchalante krullen stonden Lauren Conrad super.

4. Ga op date
We hebben in de afgelopen seizoenen behoorlijk wat jongens zien passeren en alle meiden van de Hills hebben genoeg tijd genomen om uit te zoeken met wie ze door willen. Lauren is inmiddels gelukkig getrouwd, dus haar verleden heeft vast geholpen. 😉

5. Er is altijd reden voor een feestje
Ga op stap met je vriendinnen of organiseer je eigen party. Maar blijf uit de buurt van alle drama die altijd om de hoek komt kijken, dat was in The Hills heel regelmatig het geval.

6. Niet weten wat je wilt is oké
Vaak wisten de meiden in de serie ook niet zo goed wat ze met hun leven wilden. Ze gingen terug naar school, switchten van baan… Zolang je maar gelukkig bent!

7. Roddelen doet iedereen
En de mensen die zeggen dat ze nooit roddelen, roddelen het vaakst. Wij vrouwen doen dit nu eenmaal, dus je kunt er maar beter eerlijk over zijn.

8. Je hoeft niet overal antwoord op te hebben…
… want sommige levensvragen zijn gewoon te lastig om te beantwoorden.

9. Vriendinnen gaan voor alles
Want wat er ook speelde, de meiden waren er altijd voor elkaar. Nou ja, bijna altijd dan, tenzij ze ruzie hadden… En zo moet het zijn toch? Vrienden voor het leven!

Wat heb jij “geleerd” van The Hills?

Must reads 👀