Girlscene's diary #41

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

emma en jitske
Jitske en Emma vertrokken vorige week vrijdag na werktijd richting Rotterdam. Nee, niet om de Primark te veroveren, maar om eens een kijkje te nemen in 'Alice in CAKEland'. Dit is een Cupcake bakkerijtje, ja je leest het goed(!), dat dagelijks verse en heerlijke cupcakes maakt! Wij mochten een aantal van deze heerlijke lekkernijen proeven, allerlei vragen stellen en we mochten zelfs ons eigen Cupcake Bouquet maken! Hier komt nog een uitgebreid verslag over op Girlscene, houd ons dus goed in de gaten!

cupcake
Dit is het resultaat van onze workshop en stiekem hebben we gesnoept totdat we buikpijn kregen, want ze waren heerlijk! Wil jij ook een keertje een lekkere cupcake proeven? Je haalt ze dagelijks vers bij Alice in CAKEland, vlakbij het station van Rotterdam. Je vindt hier het adres en de openingstijden!

carpe diem

carpe diem
Begin deze week kregen wij dit heerlijke flesje Carpe Diem binnen. Het is een gezond alternatief voor wijn dat gedronken kan worden tijdens het diner. Het is gemaakt van natuurlijke producten en is te koop in de schappen van de supermarkt. Op dit moment zit er een dinercheque ter waarde van € 25,- bij iedere fles.

sephora

sephora
Danique bezocht deze week het persevent van Sephora. Ze maakte kennis met de nieuwe collecties en liet zich informeren over de nieuwe beautyproducten. Ben je benieuwd? Kijk maar even mee...

sephora

sephora

sephora

sephora

sephora
Danique kreeg geen goodiebag, maar een goodieTROLLEY mee naar huis! Deze was he-le-maal gevuld met beauty producten! Onze mond viel letterlijk open toen Danique triomfantelijk het kantoor binnenkwam trolley'en ;-)

emma gaat reviewen
Dit is dus ongeveer de helft van de stapel, veel hé? Emma gaat deze allemaal voor jullie reviewen!

sephora
Nog even een fotootje van Danique's nagels, die werden namelijk onder handen genomen door het nagellakmerk Ciaté en voorzien van leuke glitters! De paarse nagel is van een vriendinnetje, die kreeg er een soort 'suède laagje' op. Gedurfd, maar wel heel zacht!

dolce luna
Jitske bezocht op hetzelfde moment het persevent van Dolce Luna. Dit sieradenmerk is van een bijzondere vrouw die al jarenlang sieraden maakt. Ze heeft dit geleerd van haar oma en uiteindelijk besloten om de sieraden uit te brengen. Geheel op eigen initiatief maakte ze een persbericht en het sieradenmerk schoot de lucht in!

dolce luna

dolce luna

dolce luna
De gehele collectie is in eerbetoon aan haar oma en heeft daarom ook een leuk vintage, maar eigenwijs tintje.

dolce luna
Alle sieraden die verkocht worden, worden verpakt in dit doosje. Binnenin vind je een inspirerende spreuk van haar oma. Leuk hé? Wat vind jij van dit sieradenmerk?

schoen

schoen
Danique kreeg deze stoere gympen van Toms binnen. Met dit paar is er ook een paar aan een kind in nood geschonken!

portemonnee
Wat een Fab. portemonnee! Danique haalde deze week haar portemonnee van Fab. op. Ja, je ziet het goed, dat zijn Danique's initialen! Wij zijn groot fan. Je kunt nog steeds je initialen erin laten graveren, leuk om op je kerst Wishlist te zetten...

fohn
Danique heeft deze week de Babyliss roterende haarborstel voor jullie getest. Ben jij ook benieuwd naar het eindresultaat? Houd Girlscene dan goed in de gaten, want binnenkort verschijnt hier een review van.

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene