Fashion

5 grote modetrends van deze zomer

We love fashion! Soms is het alleen heel moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel winkels met zoveel items. Dan is het wel lekker als iemand je vertelt wat er hip is deze zomer. Wij hebben wat research gedaan en dit zijn dé items van de zomer van 2016! Zo hoef jij alleen nog op pad om ze zo snel mogelijk te scoren.

Dit zijn de items waar jij deze zomer gegarandeerd de show mee gaat stelen. 

De slip-on dress
Deze jurk is super sexy! Het doet je misschien veel denken aan een pyjama of een onderjurk, maar deze zomer is het echt een musthave item. Naast het feit dat het heel vrouwelijk is, is het ook nog eens heel luchtig. Je kunt kiezen voor verschillende lengtes. Onze favoriet is de variant op knielengte. Geweldig voor een feestje en goed te combineren met mooie sieraden.

ASOS Mini Slip Dress €35,21

Het logo T-shirt
In de jaren ’90 was het superhip om een shirt te dragen met een logo erop. Het coole Franse label Vêtements heeft hier goed op ingespeeld en maakte een shirt met daarop het logo van DHL. Ja, de bezorgdienst! Dit T-shirt verkochten ze vervolgens voor 245 euro, terwijl het shirt bij de DHL winkel 6 euro kost. Gelukkig kan je genoeg andere leuke shirts kopen voor minder geld.

Levi’s® T-shirt €24,95

Het denim minirokje
Denim blijft goed. Er is weer een nieuwe favoriet, namelijk het minirokje! Speels maar ook heel handig, want denim blijft mooi, ook als je ergens op gaat zitten. Op festivals is dit echt een topper, want je kunt een denimrokje bijna overal mee combineren. Het staat geweldig met een chique blouse, maar dit exemplaar kan ook perfect staan met een paar sneakers.

Only jeansrok €29,95

De off-shoulder top
Deze top, wij zijn verliefd. Want het is sexy zonder dat je veel decolleté hoeft te showen, classy zonder het vrolijke van de zomer te verliezen. Girlscene’s Danique heeft ‘m al en is echt in de wolken met dit fijne item.

New Look Bardot Top €11,25

De bikini
Bij de zomer hoort natuurlijk een goede poolparty en juist dan heb je een hippe bikini nodig. Er heerst een nieuwe trend in bikiniland, namelijk de scalloped bikini. Dat wil zeggen dat je bikini heel leuk afgewerkt is met halve rondjes. Dit geeft een leuk effect, maar je billen komen er ook nog eens mooi in uit.

Bikinibroekje €15,49 – Bikinitop €25,35

Welk item wil jij in je kast hebben?

Must reads 👀