Films & Series

OMG: The Hills komt terug!

Goed nieuws! Mogen we hier aub drie uitroeptekens voor gebruiken, want het maakt ons in ieder geval heel. heel. HEEL. blij. Zoals je aan de kop van dit artikel kunt aflezen komt The Hills terug op MTV. Aha, dus dat is waar Lauren Conrad het laatst op Instagram over had… Lees snel verder om erachter te komen welke datum je in je agenda moet markeren voor de comeback van The Hills.

Laatst plaatste Lauren Conrad, onze favoriete The Hills-ster, al een kiekje op Instagram waarop je een camera zag. En niet zomaar een camera, want als je ziet wie ze had getagd in de foto werd het al snel duidelijk. MTV en Lauren Conrad gaan samen iets doen. Ja hoor, het is nog waar ook! Met het bijschrift ‘Never thought I’d see the day…’ bedoelt Lauren dat ze nog één keer getekend heeft om The Hills op te nemen, terwijl ze het realitybestaan eigenlijk vaarwel had gezegd…

Maar wanneer komt The Hills terug op de televisie? We moeten je helaas teleurstellen dat het geen heel seizoen wordt, maar (als het goed is) alleen een jubileumaflevering, omdat het nu tien jaar geleden is dat de eerste aflevering van The Hills werd uitgezonden. Die aflevering wordt uiteraard met Lauren ‘LC’ herself opgenomen en uitgezonden op 2 augustus in Amerika. De grote vraag is of en wanneer het in Nederland op televisie verschijnt en of de vaste cast ook terugkeert. We zien maar al te graag Audrina, Justin Bobby, bestie Lo, Heidi, Spencer en natuurlijk Brody hun comeback maken.

Wat vind je van dit nieuws?

Bron

Must reads 👀