News

Blondine geeft €13.000 uit om op Barbie te lijken

Barbie is voor de meeste meiden een speelgoedpop, maar voor sommigen is het een idool. We hebben al meerdere vrouwen voorbij zien komen die een fortuin hebben uitgegeven om op Barbie te lijken, maar het verhaal van Jasmin Britney is anders. Ja, de blondine heeft er ook veel voor over om op haar idool te lijken, maar ze heeft er wél een goede reden voor. Oordeel niet te snel!

We kennen allemaal de real life Barbie, oftewel Valeria Lukyanova die bakken met geld uitgaf aan plastische chirurgie om op een Barbiepop te lijken. Nu denk je vast, dit is een soortgelijk verhaal, maar er zit meer achter! 

De 26-jarige Jasmin Britney (echte naam: Katarina Koskiranta) heeft duizenden euro’s uitgegeven om op haar idolen te lijken. Al haar geld gaat op aan make-up, kleding en Christian Louboutin schoenen. Als ze maar op Barbie en Britney Spears lijkt! 

Haar wens om op Barbie en Britney te lijken, begon sinds Jasmin een ernstig auto-ongeluk heeft gehad. Ze was slechts negen jaar oud toen ze verlamd raakte. De blondine kan haar armen en benen niet bewegen, en is afhankelijk van een beademingsmachine. Jasmin heeft altijd verpleging om zich heen die haar in bad doen en naar de wc helpen, maar ook haar make-up en haar doen. 

Door op een Barbie te lijken wil Jasmin andere vrouwen laten zien dat beperkingen je niet moeten tegenhouden om je leven te leiden zoals jij dat wil. “Het is een soort hoop dat mijn leven op een dag verandert en ik wil dat anderen ook niet opgeven,” zegt Jasmin tegen Daily Mail. “Ik kan niet meer bewegen sinds mijn ongeluk, maar dat heeft mij niet tegengehouden om optimaal van het leven te genieten. En voor mij betekent dat het leven als ‘s werelds eerste gehandicapte Barbie en Britney look-a-like.”

Wat je ook van haar vindt, het maakt Jasmin niets uit. “Sommige mensen vinden het misschien raar dat een verlamde vrouw hoge hakken draagt, maar waarom niet? Ik wil er fantastisch uitzien,” aldus Jasmin. 

Wat vind jij van Jasmins verhaal? Snap je waarom ze zoveel geld heeft uitgegeven om op haar idolen te lijken of vind je het over de top?

Bron