Health

10 producten die je nodig hebt om een killerbody te krijgen

Door alle gezonde trends zie je soms door de bomen het bos niet meer. Vind je het wel leuk om alles te proberen, maar geen zin om iedere keer bij allerlei webshops dingen los te kopen? Dan is de healthbox iets voor jou! Op deze manier kun je van alles en nog wat proberen uit de fitness wereld. Kijk snel mee wat er in zit!

De box is gevuld met van alles en nog wat. Extra bijzonder is dat Faya Lourens de box heeft samengesteld! In totaal heeft Faya haar 10 favoriete producten gekozen die ook terugkomen in haar boeken die inmiddels 60.000 x is verkocht. In het boek wordt verteld hoe je een killerbody kan krijgen en je kunt de Healthbox beschouwen als “de tools” om zelfstandig thuis aan de slag te gaan. 

Allereerst een MINI BLACKROLL foamroller! Deze kun je goed gebruiken voor je armen na een lange dag achter je pc of na een stevige work-out.

Cellulite cup €10,00
Je hoeft vanaf nu niet meer een speciale cellulite massage te boeken, want in deze box zit een MKBM Cellulite Cup. Deze cup gaat cellulite te lijf door de MKBM cup vacuum te bevestigen op je huid. De cup is gemaakt van siliconen en is makkelijk te reinigen. Gebruik ‘m samen met de Kneipp massage olie om de doorbloeding te stimuleren en afvalstoffen kwijt te raken. Wie wil dat nu niet 😉

Gebruik deze olie in combinatie met de cellulite cup. Deze massage olie van Kneipp bevat een hoog percentage planten- en etherische oliën en ruikt ook nog eens fantastisch.

Mooie billen en benen? Dit elastiek is dé manier om die killer-ass te krijgen. De elastische banden variëren op basis van weerstand. Hoe verder de band oprekt hoe zwaarder de oefening is!

En dan hebben we het springtouw! De manier om deze zomer fit te blijven.

Wist je dat je met touwtje springen wel 1300 calorieën per uur kunt verbranden? Springen maar! Het is een simpele, maar zeer effectieve manier om jouw eigen killerbody te creeëren. Ga dus snel aan de slag met het springtouw!

Deze gezichtsolie van Squalan Pure past perfect bij een gezonde levenstijl. Want, er zit maar 1(!) ingrediënt in de olie, die ook nog eens huideigen is. Dit ingredieënt zorgt ervoor dat de stof die we van nature in de huid hebben zitten maar afneemt naarmate we ouder worden weer aangevuld wordt. Heerlijk voor na het sporten!

Bij je gezonde levenstijl horen ook extra vitaminen! In deze box vind je de essentiële vitaminen voor dagelijks gebruik.

Orthica Magnesium-400 €15,75
Magnesium is goed voor de spieren en het zenuwstelsel. Magnesium helpt bij de energiestofwisseling in het lichaam. Gebruik daarom een multi per dag als aanvulling op de dagelijks aanbevolen hoeveelheid calcium en magnesium.

Orthica Fish EPA €14,75
Omega-3 vetzuren spelen een belangrijke rol in de vetstofwisseling in het lichaam. Visolie is ideaal voor de weerstand en je geheugenfunctie maar is ook god voor het gezichtsvermogen. Wel zo fijn als je deze zomer vanaf je handdoekje die hunk op het strand wil bespieden.

Orthica Multi 4 All €24,10
Multi 4 All is een compleet voedinssupplement en is een aanvulling op de vitaminen en mineralen uit de voeding. Ideaal dus!

We hebben speciaal voor jullie iets extra leuks…. Met onderstaande waardebon bestel je zelf lekker je favoriete product uit de webshop bij Body&Fit. Van voedingsproducten tot sportartikelen. Gebruik de code en laad dat digitale winkelmandje maar vol met gezond lekkers!

Deze limited edition Healthbox by Faya heeft een waarde van €120 en is nu te koop voor €49,95! Echt een super goede deal! Klik snel hier om de Healthbox by Faya direct te bestellen. Your killer body was nog nooit zo dichtbij!

Ga jij de box bestellen?

Must reads 👀