Beauty

5 producten die je nodig hebt voor een zomerse look

Wat is er nou leuker dan je laten verrassen door make-up? Dit kan met de Beautybox! De Beautybox selecteert iedere maand een aantal mooie producten die je sowieso wilt proberen. Op deze manier blijf je op de hoogte van de trends en heb je iedere maand een cadeautje om uit te pakken. Super leuk! De box van de maand juni is gevuld met 5 producten van het merk Hot Make-Up. Benieuwd? Lees dan snel verder.

De box van deze maand is gevuld met 5 mooie producten van het merk Hot Make-Up. Dit is een Deens merk dat nog niet in Nederland te koop is, maar ze hopen dat dit snel gaat gebeuren. Normaal vind je in de box 5 producten van verschillende merken, maar dit keer is het één merk. De oprichtster, Rikke Degn, heeft 5 producten geselecteerd die samen voor een zachte zomerse look zorgen.

1. Hightlighter Compact €9,50

Met deze highlighter creeër je een zwoele, glanzende look. Door de neutrale ondertoon maakt hij iedere look mooi af en zorgt hij net voor dat beetje extra. Highlighter is zomers echt prachtig, op een gebruinde huid in het zonnetje shine jij extra hard! Deze highlighter is mooi glazend zonder glitters te hebben.

2. Nailpolish €4,00

Je gezicht kan nog zo mooi opgemaakt zijn, zonder nagellak is je look net niet helemaal af! Deze nagellak in het zachtroze is perfect voor bij een zomerse outfit. De nagellak dekt in twee lagen en heeft een glanzende finish.

3. Twee Single Eyeshadows €8,00

Product nummer drie en vier zijn twee bruine oogschaduws. Deze tinten zijn onmisbaar in je toiltettas! Je kunt ze gebruiken om een zachte ooglook mee te creëren, maar je kunt ze ook als wenkbrauwpoeder gebruiken.

4. Lipgloss €8,00

Deze lipgloss maakt je look helemaal af. Of je nu een wat zwaardere ooglook draagt of alleen een klein beetje mascara, deze roze lipgloss staat overal bij. De gloss heeft een glazende finish maar geen glitters of metallic look. En daarnaast plakt hij ook niet! Kom maar door met die lekkere drankjes!

Wil je deze box hebben? Schrijf je dan vóór 5 juni in via deze link, dan ontvang je deze box nog. Daarna begint de inschrijving voor de juli box!

Wat vind jij van de juni-box?

Must reads 👀