Girlscene's diary #42

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

danique
Danique keerde maandag terug naar haar oude school, de Hogeschool van Amsterdam. Nee, ze dook de boeken niet in, maar ze ging over haar carrière vertellen! Ze informeerde maar liefst twintig leerlingen die allemaal de studie Media en Informatie Communicatie volgen, de studie die Danique heeft afgerond.

Wil jij dus ook zo'n leuke baan als Danique bij Girlscene, dan is deze opleiding een echte aanrader en wie weet zie jij haar over een paar jaar ook voor de klas verschijnen! ;-)

danique
Dinsdag werd Danique opgehaald met de 'VIP Shopping Tour' limo! Deze bracht haar en nog een paar meiden naar Designer Outlet Roermond voor een presentatie en een hele dag shoppen! Dat belooft wat...

danique
De limo zag er natuurlijk tip-top in orde uit van binnen (met een open haard!!!) en de dag begon met een glaasje bubbels.

danique
Resultaat van zes meiden die 'losgelaten' zijn in Designer Outlet Roermond. De nodige panty's, broeken, sieraden, tassen en tops zijn weer ingeslagen!

ti mo
Jitske was op hetzelfde moment op bezoek bij het persontbijt van Ti Mo. Ze neusde rond in de nieuwe collectie die bestaat uit bijzondere stoffen en zachte kleuren.

ti mo

ti mo
Er stonden een aantal modellen die de kleren showden. Ze hadden allemaal een lieflijk meisjesachtige look, maar zeker niet kinderachtig!

rip
Deze week kregen wij een wel heel groot pakketje bezorgd... Wij waren reuze benieuwd wat erin zou zitten. Het bleek een grafsteen van Jersey Shore! De hele redactie lag in een deuk. Ga jij 21 oktober kijken?

kaarsje

kaars
Het waren donkere dagen deze week. Tijd om het bureau lekker knus te maken, dus Danique en Jitske staken een geurkaarsje aan. De andere redactieleden waren geïnspireerd en inmiddels branden er drie kaarsjes! Daarnaast is er geregeld een zak pepernoten in het kantoor... We doen in ieder geval ons best om wat leuks van de herfst te maken!

review twilight
Een tijdje geleden heb je misschien al de Twilight make-up voorbij zien komen. Hierbij een korte review van de Twilight lijn van Essence...

review twilight
De Twilight Breaking Dawn Shimmer Powder is de finishing touch over je vloeibare foundation. Door het met een grote kwast aan te brengen geeft het een egaler effect. Omdat je na vloeibare- en poederfoundation vaak een hele egale huid krijgt, is het mooi om er wat kleur en diepte in te brengen met de blush. Deze van Essence geeft een gezonde roze kleur op je wangen.

review twilight

review twilight
De twee glitter eyeliners kregen we in de kleuren grijs en paars. Dit zijn niet echt eyeliners voor een lijntje, maar meer voor een glitterend effect boven je wimpers.

review twilight
Natuurlijk konden twee ontzettend zoet ruikende lipglossjes niet ontbreken. Ze zien er heftig uit, maar de kleuren zijn erg transparant. Wat een leuk effect geeft op je lippen. Pas op, ze zijn wel een beetje plakkerig ;-)

review twilight
Deze 'gouden' lippenstift kregen we ook binnen. Stiekem schrokken we toch wel heel erg toen we deze kleur zagen. Toch probeerden we het even uit en het bleek helemaal niet de gouden kleur achter te laten! Het gaf juist een lief en schattig glittertje aan je lippen. Erg leuk om te proberen dus :-)

review twilight
Last but not least, de oogschaduwpotjes van de Twilight-collectie. Van goud tot donkergroen, allerlei leuke kleuren voor een mooi effect op je oogleden.

De gehele lijn van Twilight Breaking Dawn Part 2 van Essence zal vanaf november te koop zijn bij Kruidvat.

Win: het gehele Twilight make-up pakket
Lijkt het jou leuk om deze make-uplijn in huis te hebben? Jij kunt dit gehele Twilight Breaking Dawn Part 2 pakket winnen! Stuur de reden waarom jij deze items moet winnen onder vermelding van Win: Breaking Dawn Part 2 pakket naar danique@girlscene.nl en wie weet ligt deze make-up straks bij jou op de deurmat!

posst
Deze week vlogen de goodiebags de deur uit! Zo kregen een aantal meiden die ons tips gaven of allerlei 'Je bent niet de enige die's of 'DIY's instuurden een leuk cadeautje van ons. Heb jij toevallig een DIY gemaakt of een gouden tip voor ons? Stuur deze dan naar info@girlscene.nl!

lush
Een tijdje geleden werden we gelukkig gemaakt met de Lush Kerstcollectie. Hier schreef Jitske deze week een artikel over! Deze zal binnenkort op Girlscene verschijnen.

behinds
Danique werd deze week verrast door deze twee ladies...

beh18okt
De twee dames waren van Fab. en ze brachten een monstertje van het komende Fab. parfum! Zoals je ziet zitten er in dit geurtje 'Fabelle' een hoop bloemen! Het geurtje ruikt dan ook lekker zoet en bloemig!

joyce nam afscheid
Fashionscene's Joyce nam afscheid om te gaan werken bij Vogue Nederland(!), helaas moesten we dus afscheid nemen. Gelukkig 'vierden' wij dit afscheid met ontzettend veel hapjes! Van chocolade pepernoten tot tapas, hmmm!

Wat zijn jullie plannen dit weekend??

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene