News

Kylie Jenner en deze rapper hebben het Snapchat official gemaakt!

Kylie Jenner heeft niet lang getreurd om de break-up met Tyga, de realityster heeft het namelijk heel gezellig met iemand anders. Vorige week gingen de geruchten al over een nieuwe vlam en ze hebben het zojuist zelf bevestigd op Snapchat! Kylie’s nieuwe lover deed namelijk het meest romantische ooit en ze kon het niet laten om het te Snappen. Ontmoet Kylie’s nieuwe vriend (en ja, het is wéér een rapper). 

Kylie deelt haar hele leven via Snapchat, dus waarom niet haar nieuwe lover? Hoe serieus het is weten we niet, maar de realityster heeft het heel gezellig met rapper PartyNextDoor. De rapper, wiens echte naam Jahron Anthony Brathwaite is, is 22 jaar en zit bij het platenlabel van Drake.

Vorige week gingen de geruchten al dat Kylie en PartyNextDoor aan het daten zijn. De twee besloten het niet langer geheim te houden toen de rapper een serenade aan haar bracht. Hij zingt ‘Kylie, oh Kylie’. Logisch dat Kylie het speciale liedje deelde op Snapchat, it’s too cute not to Snap! 

Kylie kwam daarna ook voorbij op de Snapchat van PartyNextDoor. Het mag duidelijk zijn: de realityster en de rapper zijn aan het daten!

Wat vind jij van Kylie’s nieuwe vlam?