Fashion

I'm Possible by Anouk

Anouk is een 22-jarige modestudente uit Den Haag. Ze is gek op mode, reizen, tattoos en kunst. Op haar blog I'm possible blogt ze niet alleen over haar kleding en mensen die haar inspireren, maar ook over haar uitjes naar musea en steden. Nieuwsgierig geworden? Kijk maar mee!

anouk

- Beschrijf je kledingstijl
Mijn kledingstijl is heel breed. Maar meestal combineer ik bijna alles wel met een hoedje. Ik hou van vrouwelijke jurkjes en rokjes maar ook in een jeans met stoere sneakers voel ik me fijn. Vriendinnen verklaren me voor gek omdat ik vaak T-shirts en truien koop in maat XXL. Ik voel me lekkerder in wijde kleding dan in strakke T-shirts. Leuk te combineren met sieraden en een riempje.

anouk

- Wat is het belangrijkste kledingstuk dat in je kast hangt?
Mijn tanktops van KanDee met Wild Spirit erop. Een geweldig merk uit Zweden. En mijn Jeffrey Campbells. Je kunt ze met alles combineren en elke outfit krijgt er een stoer, vrouwelijk tintje van. Ik heb inmiddels drie paar en mijn verslaving is nog niet voorbij.

anouk

- Wat is je laatste aankoop?
Een knalroze trui van Didi. En ja, ook in maat XL.

anouk

- Hoe groot is je kast? En hoe ziet hij eruit?
Mijn kleding hangt in een kast met drie deuren en daarnaast nog een kledingrek. Om de paar maanden check ik alles weer wat ik veel draag en wat ik weg kan doen. Zo hou ik alles up-to-date.

anouk

- Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Een nieuw paar Jeffrey Campbells. Love those shoes! Ik ben bijna jarig, dus wie weet...

anouk

- Welke kleuren draag je het liefst?
Zwart, paars, roze en turquoise. Ik draag soms een outfit met alles in het zwart en dan draag ik een ketting met een felle kleur zodat er wel een eye catcher is. Maar ik kan ook losgaan met het combineren van prints en felle kleuren. 

anouk

- Waar shop je het meest? En waarom daar?
Ik shop het meeste bij Pull&Bear, Zara, New Look en River Island. Maar ik hou ook van kleine boetiekjes en vintage winkels. Ook bestel ik soms online bij Topshop, Singer22, Solestruck, Nelly en Free People. 

anouk

- Volg je modetrends?
Niet altijd. Als ik iets echt leuk vind wel, maar dan probeer ik daar wel mijn eigen draai aan te geven. Ook maak ik soms zelf kleding of pimp ik oude kleding op door bijvoorbeeld iets toe te voegen zoals een ander stofje op een kort broekje.

anouk

- Wie is je favoriete designer?
Ik heb niet echt een favoriete designer. Mijn lijstje op dit moment is Marc Jacobs, Ozwald Boateng en Alexander McQueen. Iris van Herpen vind ik ook interessant. Als ze een tentoonstelling heeft in een museum kom ik er altijd helemaal inspirerend uitwandelen. De fantasieën in haar hoofd kan ze heel goed uitbeelden met bijzondere materialen en ze maakt er echt een kunstwerk van.

anouk

- Heb je een mode icoon?
Iris Apfel vind ik geweldig. Ze is al aardig op leeftijd, maar draagt altijd wat ze leuk vindt. Ook vind ik Anna Dello Russo heel inspirerend, omdat zij echt alles uit de kast haalt. Ik zag laatst een filmpje van haar en je ziet echt haar passie voor de stoffen en materialen van de kleding. En Rachel Zoe is ook een van mijn favorieten. Haar reality show is een echte aanrader! Ze is een stylist maar heeft nu ook haar eigen kledinglijn. 

anouk

- Wanneer heeft iemand volgens jou stijl?
Als iemand zich lekker voelt in bepaalde kleding en daarmee zelfvertrouwen uitstraalt. Dan heeft diegene zulke power en lef. Hij/zij geeft niet om andere meningen maar draagt echt wat hij of zij zelf wilt. Dat vind ik heel ‘eigen’ en zo word je echt een eigen individu. Ik vind dat heel stijlvol. 

anouk

- Waar haal jij inspiratie vandaan voor je outfits?
Ik kijk veel op blogs en haal daar inspiratie uit. Maar ook op straat, in series en in films kijk ik vaak mijn ogen uit en leg het dan vast met foto’s. Vaak teken ik ook setjes van kleding die in mijn kast hangen en mix die met elkaar. Die plak ik vervolgens in mijn ‘blog-boek’. 

anouk

Wat vind jij van de stijl van Anouk?

Door: Quirine

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved