Girlscene's diary #43

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

jitske en emma met brad pitt
Danique, Emma en Jitske organiseerden ons eigen 'Girlscene uitje' naar de bioscoop! Natuurlijk moest er met Brad Pitt ook weer even bijgekletst worden... Uiteindelijk wilden we graag even met hem op de foto, hahaha ;-)

savages
Na onze winactie van 'Savages' waren we zo enthousiast dat we besloten deze film graag te willen zien! We kochten onze kaartjes en stapten met de nodige flesjes drinken de zaal binnen. De film was best verrassend en een beetje 'scary', maar we hebben er zeker van genoten. We konden alleen niet 'xoxo Gossip Girl' uit ons hoofd krijgen...

win nog 1 kaartje
Helaas de winactie is al voorbij en kun je geen 2x2 vrijkaartjes meer winnen, MAAR... we hebben er nog wel eentje over van iemand die dit kaartje niet wilde! Zou jij graag naar Savages willen? Stuur dan een mailtje naar Danique@girlscene.nl o.v.v. 'Kaartje Savages' met de reden waarom jij dit kaartje zou moeten winnen!

hotel chocolat
Emma en Jitske werden woensdagavond uitgenodigd voor het persevent van Hotel Chocolat. Een lieflijk chocoladewinkeltje op Heiligeweg 7 in Amsterdam. In hartje centrum kun jij hier de lekkerste chocolade halen om rustig op te eten onder het genot van een kopje thee. Hier kun je namelijk ontzettend leuk zitten! Deze winkel is om de hoek van de H&M Kalvertoren, ideaal om tussen het shoppen door even langs te gaan.

hotel chocolat
We kregen allemaal heerlijke hapjes met chocolade erin verwerkt. Zo kregen we zalm met witte chocolade en broodjes met chocolade pesto. De smaak van de chocolade was minimaal, maar erg lekker!

chocolade
Wij raden dit winkeltje zeker aan. Ben jij een keertje aan het shoppen in Amsterdam? Loop hier dan even langs! Bij binnenkomst zoek jij een lekkere reep chocolade naar keuze uit om het vervolgens boven (waar plaats is voor ongeveer tien mensen om te zitten) op te eten met een grote kop warme chocolade met een beetje chilipoeder. Pittige combinatie!

hotel chocolat
Aan het einde van de avond kregen we een 'kleine goodiebag' mee. Het waren maar liefst twee grote dozen en twee grote tassen vol chocolade!

hotel chocolat

hotel chocolat
Die chocolade moest natuurlijk mee naar kantoor. Confession: we hebben onze buikjes rond gegeten totdat we misselijk waren. Het was heerlijk!

simply

simply
Danique bezocht donderdag het kantoor van Simply PR. Hier keek zij naar de nieuwste collecties. Wij zijn fan van de tas met slangenprint! Daarna sprong Danique weer op de fiets, want er moest natuurlijk gewoon gewerkt worden.

behinds
Can you take the heat? Aussie heeft een nieuwe 'Take the heat' lijn die je haar beschermt tegen hitte beschermende stylingsproducten zoals de stijltang!

win
Met dit drie-stappenplan bescherm jij niet alleen jouw haar tegen de hitte, maar verzorg je ze ook! Meer hierover zul je lezen in het komende artikel hoe jij het beste je haar kan behandelen als je het veel stijlt en krult! Houd Girlscene dus goed in de gaten :-)

win
Leuk in Australisch thema met barbecueschort!

annemerel
Onze lieve Annemerel en Claartje van Vrouwen deden mee aan de marathon in Amsterdam! Deze was maar liefst 40 kilometer! Ze hebben het beide overleefd en de hele redactie is super trots.

annemerel
Annemerel had natuurlijk wel even een rustmomentje verdiend en ze vertrok voor een paar daagjes naar Londen! Daar heeft ze veel geshopt en zelfs Kate Middleton gezien in de koets.

danique parijs
Danique vertrok vrijdag naar Parijs. Ze was met Claartje uitgenodigd voor een reisje naar deze fashionstad. Daar zeiden ze natuurlijk geen nee tegen! Danique trok haar fashionable hoed uit de kast en stapte vrijdag om acht uur in de trein.

thalys

thalys
De reis is georganiseerd door TravelBird en ze vertrokken met de Thalys vanaf Amsterdam Centraal. Ze zal hier natuurlijk uitgebreid verslag van doen als ze terug is!

plantje
Onlangs hadden Jitske, Emma en Annemerel alle drie een plantje gekregen. Ze zouden voor extra concentratie moeten zorgen, maar we vonden ze gewoon erg leuk staan naast de computer. Annemerel was in Londen dus haar plantje bleef een beetje verwaarloosd achter. Toen de blaadjes de grond raakten besloot Jitske het plantje te helpen en tadaaa, hij ziet er weer goed uit! Dat bracht Jitske op een idee: 'How to handle plantjes'. Dit artikel komt binnenkort online en is voor iedereen met niet-zulke-groene-vingers ;-)

Wat zijn jullie plannen dit weekend??

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene