News

Stop de persen: denim bikini’s zijn nu een ding

2015 was onder andere het jaar van de neopreen Triangl. bikini – waar je nu bij bijna ieder keten een knock-off van ziet -, maar is dit jaar dan het jaar van eh… DEZE trend? Wat de Girlscene redactie spotte in de webshop van Guess is aan de ene kant grappig en aan de andere kant verwarrend. Is dit echt de swimwear waar Guess de mensen in wil zien?!

Het is hartstikke leuk als merken hun eigen draai geven aan de laatste trends. Zo is denim groot op het moment, waardoor Guess waarschijnlijk geïnspireerd raakte. Zo is er besloten om een denim swimwear op de markt te brengen en Guess what? De bikinitopjes en -broekjes van ‘spijkerstof’ hangen nu in de webshop! Het is eh… even wennen, maar misschien vind jij het hartstikke cool. Kijk maar mee.


Wat dacht je bijvoorbeeld van het bikinibroekje met denim look? (€35)


Of een badpak dat iets wegheeft van een playsuit? (€89)


De opengewerkte variant is iets goedkoper. (€69)


De stijl van deze bikinitop is wel helemaal van nu. (€39)

Hoewel we op de Girlscene redactie de laatste bikinitop nog best prima vinden, weten we niet zeker of dit nu een heel succesvolle collectie is. Maar goed, smaken verschillen en wie weet is dit weer een typisch geval van you either love it or hate it! Wij zien onszelf deze trend nog niet rocken, maar er zijn ongetwijfeld meiden die dat wel heel goed kunnen. Check hier de hele collectie.

Wat vind jij van deze bikinitrend?

Must reads 👀