Girlscene's diary #44

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

activia
De week begon voor Jitske goed! Deze heerlijke drankjes werden namelijk uitgedeeld op maandagochtend in Den Bosch. Heerlijk onder het genot van dit flesje Activia werkte ze aan haar stageportfolio, ze is namelijk al bijna klaar! Ohhh... Ze mist Girlscene nu al!

chocolat box
Eigenlijk begon de week voor iedereen goed, de hele redactie werd namelijk blij gemaakt met een grote doos chocolade van 'The Chocolate Club' box. Deze hebben we natuurlijk met alle plezier voor jullie gereviewd ;-)! Het artikel zal binnenkort op Girlscene verschijnen.

EiffeltorenGirlscene's hoofdredacteur Danique zat afgelopen weekend voor Travelbird in het altijd prachtige Parijs en natuurlijk deed zij hiervan verslag. Heb je die toevallig gemist? Lees hem dan hier: 'Oui, oui, Danique in Paris' terug.

jitske koesen
Omdat Jitske dinsdagavond in Breda moest zijn, werkte ze deze dag een keertje vanuit huis in het verre Brabant. De dag begon natuurlijk al vroeg, dus ze kroop met haar laptop op de bank. De honden vonden dit een uiterst goed idee dus ze hebben haar de hele ochtend gezelschap gehouden! Ahhhh!

vitamientjes
Bij een bezoekje thuis horen natuurlijk ook de nodige vitamientjes! Zo maakte Jitske na een rondje hardlopen een heerlijke bananen-sinaasappel smoothie voor haarzelf. Recept: een banaan, drie sinaasappels, wat yoghurt (met een vleugje vla) en eventueel wat melk. Yummy!

annemerel
Annemerel vertrok woensdagmiddag samen met Esmée naar Oona PR. Daar zagen ze alle nieuwe collecties. Dat ziet er lekker vrolijk uit!

annemerel

annemerel
Op dit event was veel te smikkelen. Zo konden Annemerel en Esmée niet van de cheesecake afblijven. Hmmm!

fab
Woensdag, op spooky Halloween, was het tijd voor Emma en Jitske om samen op pad te gaan. De ochtend begon met een lancering van het nieuwe geurtje van Fab. in hun winkel, gevestigd in de Hartenstraat. De geurtjes werden gepresenteerd op witte veren (links op de foto), dat zag er erg leuk uit!

fab
Samen met de veertjes kregen we ook heerlijke zoete thee. De ochtend draaide om het feit dat we iets moesten proeven, ruiken en voelen. Bij binnenkomst begon het proeven: de thee.

fab

fab
Daarna kwam het ruiken: we kregen allerlei geuren onder onze neus en moesten raden wat het was. Stiekem was dat eigenlijk best moeilijk!

fab
Het voelen was een heerlijke handmassage, gesponsord door 'The City Street Spa'. Een spa gelegen in hartje Amsterdam! Hier geniet Jitske van de heerlijke handmassage.

fab

fab

fabelle
Uiteindelijk maakten we kennis met het geurtje 'Fabelle'. Deze rook heel erg lekker. Het is gemaakt van een combinatie van honing, bloemen en kruiden. Heerlijk zoet met een bijzondere twist. Het parfumflesje is erg leuk verpakt in een leren armband. Je krijgt er dus een armbandje gratis bij!

Jitske: 'Ik vind deze geur echt heel erg lekker en zal deze zeker toevoegen aan mijn geurtjes-collectie. Verder vind ik de roze armband als verpakking ook erg leuk!'

fab
Vlak voordat we weggingen kwamen we deze vitrine tegen met de liefste kinderschoentjes ever! Hier moesten we natuurlijk even een foto van maken, lieeeef!

danique vrij
Danique was deze week heerlijk twee dagen vrij! Terwijl ze genoot in de heerlijke Zwaluwhoeve, stapelden de pakketjes zich langzaam op. Oh wat zal er toch allemaal in zitten? Het lijkt wel pakjesavond!

danique
Emma ontdekte Danique in de CosmoGirl! Ze stond in het artikel over het Lady Gaga Ball in New York. Emma kocht meteen dat exemplaar om het te laten zien. Heb jij Danique ook al gespot?

bodyshop

bodyshop
Jitske en Emma gingen ook samen langs The Body Shop voor de nieuwe kerstcollectie. Ze werden uitgenodigd in de Kalverstraat en zagen een prachtig verbouwde winkel! De drukke kleurtjes waren ingewisseld voor een witte kleur. Erg mooi!

bodyshop
Zoals je ziet zijn de muren rustig wit, versierd met planten. In het midden is plaats gemaakt voor een grote kerstboom! Wij kregen spontaan zin in kerst!

bodyshop
Onder het genot van een hapje en drankje kregen ze uitleg over de nieuwe kerstcollectie. Ze maakten kennis met de nieuwe geuren en kleuren.

bodyshop

bodyshop
De kerst make-up is all about the glitter and glamour. In veel producten zitten glitters waardoor jij straalt tijdens de feestdagen. Het is zeker de moeite waard om een keertje binnen te stappen en te vragen naar deze make-up.

behinds
Jitske sloot haar werkweek goed af op dit event, ze moest namelijk vrijdag de hele dag naar school. Dat is toch weer wennen na zo'n leuke baan als stagiaire bij Girlscene. Gelukkig is maandag weer haar volgende werkdag ;-).

Wat zijn jullie plannen dit weekend??

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene