News

Heel slecht nieuws voor Victoria’s Secret fans

Gelukkig kunnen we in Nederland aan de beautyproducten komen, maar als we in het buitenland zijn moéten we altijd even langs Victoria’s Secret. Het merk verkoopt namelijk ook heel fijne lingerie, sportkleding, swimwear, schoenen en accessoires. Helaas is er slecht nieuws voor Victoria’s Secret fans. Het merk gooit het roer volledig om en tot onze grote spijt verdwijnen een paar items voorgoed…

Als je binnenkort nog de kans krijgt om langs Victoria’s Secret te gaan, sla dan je slag want het merk gaat drastisch veranderen. Over een tijdje is het namelijk niet meer mogelijk om je in een heerlijke zachte tanktop van Victoria’s Secret te hullen. Het merk stopt met de verkoop van kleding, schoenen, accessoires én swimwear. 

De mooie bikini’s die Romee Strijd en Candice Swanepoel dragen, kunnen we dus niet meer krijgen. Dat geldt ook voor items als pyjama’s, tanktops, slippers en armbanden. Reden voor deze drastische verandering is tegenvallende verkoopcijfers. Victoria’s Secret heeft vorig jaar wel een goede omzet gedraaid, maar het merk wil zich nu vooral richten op de sterke onderdelen. “We willen dingen verbeteren, om van goed naar beter te gaan. We maken deze wijzigingen om onze groei te versnellen en om het bedrijf op de lange termijn te versterken,” zegt Leslie H. Wexner, CEO van het bedrijf. 

Victoria’s Secret gaat zich nu richten op drie categorieën: lingerie, beauty en PINK. 

Vind jij het jammer dat Victoria’s Secret zo drastisch gaat veranderen? 

Bron