Lifestyle

6 hilarische challenges om deze vakantie te proberen

Yes, het is eindelijk zomervakantie! Nu de vakantie is aangebroken hebben we eindelijk tijd om bijvoorbeeld te zwemmen, winkelen en natuurlijk uit te slapen ;-). Weet jij niet zo goed wat je moet doen deze zomer, dan is dit artikel perfect voor jou! Girlscene zet een aantal challenges onder elkaar die super leuk zijn om deze vakantie eens te proberen zodat je je geen minuut hoeft te vervelen. Samen met je vrienden wordt het nog een stuk leuker!

1. Chubby Bunny Challenge
Grote kans dat je weleens van deze challenge hebt gehoord. Hij is namelijk niet alleen súper grappig, maar ook nog eens lekker! Ook Ariana Grande heeft de challenge gedaan met haar BFF. Hoe werkt het? Heel simpel: verzamel al je vrienden en zorg dat je marshmallows in huis hebt. Stop nu om de beurt een spekje in je mond en zeg ‘chubby bunny’. Waarschijnlijk lukt het je de eerste paar keer nog wel, maar na een tijdje wordt het steeds lastiger te praten met al die spekjes in je mond. Degene die de meeste spekjes in de mond krijgt, wint. Hi-la-risch!

Watch on YouTube

2. 7 Seconds Challenge
Deze challenge is super leuk om samen met een groep vrienden te doen én ook nog eens super makkelijk! Je geeft elkaar om de beurt een opdracht, maar… je hebt slechts zeven (!) seconden de tijd om de opdracht uit te voeren. Doe je de opdracht goed, dan win je een punt. Super leuk om dit met een aantal vrienden te doen en in teams te werken.

Watch on YouTube

3. Boyfriend Does My Make-up Challenge
Deze challenge is super populair op YouTube en de naam zegt eigenlijk al wat de bedoeling is. In deze YouTube video’s gaan vriendjes massaal aan de slag om hun girlfriend zo goed mogelijk op te maken. Dit levert super grappige beelden op, want de jongens hebben geen flauw idee wat ze aan het doen zijn. Zo gebruiken ze oogschaduw als blush en bronzer als foundation. Lachen gegarandeerd! Geen vriendje in de buurt? Je vader, neef of broer werken ook heel goed (of juist niet ;-)).

Watch on YouTube

4. Whisper Challenge
Pas op! Van deze challenge krijg je spierpijn van het lachen ;-). De bedoeling is dat je raadt wat de ander zegt. Simpel toch? Niet helemaal… Je krijgt namelijk oordopjes met muziek in terwijl je probeert te raden. Dit is echt een stuk lastiger dan je denkt, probeer maar eens.

Watch on YouTube

5. Bean Boozled Challenge
Altijd altijd willen weten hoe hondenvoer smaakt? Dan moét je deze challenge proberen. Ook Girlscene probeerde deze challenge een tijdje terug en wij moesten alleen maar lachen. Deze challenge is alleen voor échte doorzetters ;-).

Watch on YouTube

6. Try Not To Laugh Challenge
Deze challenge is super simpel: je mag niet lachen. Voor de challenge kies je voor elkaar een filmpje uit en deze laat je pas aan elkaar zien als de persoon aan de beurt is. De persoon die als eerste moet lachen om het filmpje van de ander heeft verloren. Tip: dierenfilmpjes doen het altijd goed!

Ga jij deze challenges proberen?