Girlscene's diary #45

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

centreparcs.jpg
Jitske was dit weekend uitgenodigd bij CenterParcs Heijderbos. Ze hadden namelijk nieuwe lodges waar ze graag wat meer over wilden vertellen. Jitske luisterde hier naar onder het genot van een gigantische appelkaneel muffin.

centerparcs.jpg

centerparcs.jpg
In veel parken van CenterParcs hebben ze een Aqua Dome, dat is een subtropisch zwemparadijs. Op locatie Heijderbos hebben ze ook nog Jungle Dome, dat betekent een 'echte' jungle! Hier leven planten die echt afkomstig zijn uit de jungle aan de andere kant van de wereld, net als alle dieren.

vogel

kamer
Nu hebben ze in deze jungle een paar huisjes neergezet waar jij kunt overnachten! Dat betekent slapen tussen de wilde dieren en planten. Als verrassing kreeg Jitske een nachtje gratis in deze kamer, waar ze samen met haar vriend een nacht doorbracht!

nachtwandeling
Als avondeten hadden ze een heerlijke barbecue, maar het leukste van deze nacht was eigenlijk de avondwandeling. Toen iedereen sliep gingen Jitske en haar vriend Daan door de jungle lopen en zagen de vleermuizen en andere nachtdieren zo over ons heen vliegen. "Ik heb nog nooit een vleermuis van zo dichtbij gezien!"

centerparcs.jpg
's Ochtends werden ze verrast met een ontbijtmand vol lekkers. Deze konden ze in de Jungle Dome opeten.

vogelhuisje Jitske en Daan
Als aandenken kregen ze een vogelhuisje mee om de vogels in de achtertuin te helpen over een paar maanden.

Lijkt je dit leuk en zou jij dit ook een keer willen meemaken? Neem dan een kijkje op de website van CenterParcs en boek een Jungle Lodge!

claartje
Claartje, hoofdredacteur van Vrouwen.nl, bakte dit weekend heerlijke havermoutmuffins! Deze werden natuurlijk maandag mee naar kantoor genomen en dat was nog eens heerlijk 'gezond' smullen.

broodjes
Maandag kregen we een leuk pakketje van Moes & Griet binnen, een interieur en decoratie webshop. Het pakketje zag er van binnen al erg leuk uit!

broodjes
Het was een cadeautje van Uashmama: 'Het is papier, lijkt op leer en je kunt het wassen als stof.'

broodjes
Wij werden blij gemaakt met dit leuke mandje van papier. Je kunt het heel fashionable gebruiken voor allerlei dingen, zoals: voor broodjes, het opbergen van kruiden, als een plantenbakje, noem maar op. Als het vies is, was je het gewoon met lauwwarm water en het is weer schoon.

telefoonhoesje
Dat was niet het enige pakketje... Nee, we kregen ook een pakketje van Color Switch. Deze bracht ons allerlei leuke hoesjes. Van knallend neon tot glitterende pracht, jouw iPhone ziet er hierdoor ineens een stuk leuker uit! Helaas waren deze hoesjes niet voor ons, maar voor jullie! Er komt namelijk een winactie aan meiden, houd Girlscene dus goed in de gaten...

andrelon
Deze week kregen we ook een mysterieuze paarse doos van Andrélon binnen, wat zal hier toch in zitten...

andrelon
Shampoos, conditioners en andere haarproducten natuurlijk, duh! Maar niet zomaar haarproducten, de nieuwe 'Oil & Care' lijn van Andrélon.

andrelon
In deze nieuwe producten wordt gebruik gemaakt van Marokkaanse Argain olie en is speciaal ontwikkeld voor pluizig en droog haar. Perfect voor de komende wintermaanden dus!

luxotticaDanique en Quirine bezochten het persevent van Luxottica. Hier werden de nieuwste collectie brillen en zonnebrillen geshowd. Wij waren vooral fan van de Prada en Ray-Ban collectie. Deze zonnebrillen van Prada zijn afgewerkt met swarovski steentjes.

brillenluxotticaOok wij moesten natuurlijk wat brillen testen ;). Danique gaat voor de schattige oma-look en Quirine heeft hier haar favoriete bril van Prada op.

luxottica2
We zien veel dezelfde kleuren terugkomen in de verschillende collecties. Vooral zwart, donkerblauw, rood en donkergroen zullen we aankomend seizoen veel zien. Deze zonnebrillen zijn van Oakley en hebben een sportief motief.

collageraybanSamen met hoofdredactrice Esmee van Fashionscene moesten we natuurlijk ook even op de foto. Met deze camera kan je precies zien welke bril goed bij je past. Handig!

Wat zijn jullie plannen dit weekend??

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene