Travel

Dit zijn de mooiste, maar ook duurste vakantiebestemmingen ooit

Af en toe wil je toch gewoon even dromen van een onbezorgd leven. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke vakantie ergens ver weg. Parelwitte stranden en helderblauw water of hoge bergen en mooie meren. De wereld heeft zoveel mooie vakantiebestemmingen die echt de moeite waard zijn, maar ook zó duur zijn. Zet je spaarpot maar vast klaar.

Er zijn zo ontzettend veel mooie plekjes op de wereld. Vandaag lees je een aantal mooie en ook dure plekjes die ongetwijfeld op je bucketlist terecht komen!

1. Dubai

 

Dubai heeft eigenlijk geen uitleg meer nodig. Dubai ligt in de Verenigde Arabische Emiraten en is niet eens zo heel ver weg van Nederland. Gemiddeld vlieg je tussen de 6 en 10 uur om in Dubai te komen. In Dubai kun je echt van alles vinden. Prachtige stranden, wolkenkrabbers, heel veel mooie en vooral dure auto’s en nog veel meer.

2. New York City

 

Concrete jungle where dreams are made of! Girlscene’s Emma heeft NYC een plekje in haar hart gegeven en wij snappen ook wel waarom. Je kijkt je ogen uit in New York! De echte must see plekken zijn natuurlijk Times Square en het Empire State Building, maar er is zo veel meer te zien in New York. Als echte Gossip Girl liefhebber mag je een bezoekje aan de Upper East Side ook zeker niet vergeten.

3. Malediven

 

Iets met witte stranden, prachtig water, palmbomen, zon en lekkere drankjes. De Malediven lijkt haast wel dé perfecte vakantiebestemming. Veel van de verblijven zijn op het water gebouwd en je kunt zo rechtstreeks vanuit je bed het water in springen. We like! 

4. Botswana

 

Botswana ligt in het zuiden van Afrika en het is echt de perfecte plek voor natuurliefhebbers. Wilde dieren spotten doe je hier. Wie weet spot jij de Big Five wel! Je hebt in Botswana veel verblijven waar je voor weinig geld kunt slapen, maar ook voor de luxe verblijven kun je hier terecht.

5. Lima

 

Lima is de prachtige hoofdstad van Peru. Je moet  een tijdje in het vliegtuig zitten om hier te komen, maar het is het helemaal waard. De stad heeft 7 (!) miljoen inwoners en er is genoeg om te zien.

6. Singapore

 

Singapore is een prachtig land met zoveel verschillende kanten. Veel mensen weten niet eens dat het een land is, maar dat is het toch echt. De natuurliefhebbers kunnen hier genieten, maar ook voor de stadsmensen is er genoeg te zien. De skyline van Singapore is echt fantastisch!

7. Bora Bora

 

In de Stille Oceaan tussen Zuid-Amerika en Australië vind je het prachtige Bora Bora. Als je hier bent geweest wil je nooit meer weg. Heb jij ooit een oceaan gezien die zó helder is? Snorkelen is iets wat je echt perfect kunt doen op Bora Bora.

8. St. Lucia

 

Bergen, palmbomen, mooie natuur en een heerlijk klimaat. St. Lucia verdient ook zeker een plekje in dit rijtje. St. Lucia ligt in het Caribische gebied en dat is ook wel te zien aan de foto’s. 

9. Kenia

 

Loisaba is een verblijf in Kenia. En na het zien van de foto’s hierboven ben je toch al verkocht? Vanuit het zwembad kijk je uit over het fantastische Afrikaanse landschap. Wie weet zie je nog wel dieren lopen terwijl je lekker ligt te relaxen. Like! 

10. Seychellen

 

In de Indische oceaan vind je de Seychellen. Dit is misschien wel één van de mooiste plekjes van dit hele lijstje. Je kunt hier geweldig snorkelen of gewoon lekker genieten van de mooie omgeving.

11. Fiji

 

Last but definitely not least is Fiji! Dit mooie eiland sluit de lijst af en de kans is groot dat Fiji al een tijdje op jouw bucketlist staat. En terecht, want het is een prachtig eiland op het zuidelijk halfrond. Zon, zee en strand: ja, perfect!

Wil jij liever een roadtrip maken door Amerika? In dit artikel lees je alles over de mooiste roadtrips!

Welke bestemming staat vanaf nu sowieso op jouw bucketlist?