Joyce Jeroense

Fashion door Redactie

Hallo! Mijn naam is Joyce, ben 15 jaar oud en kom uit Alblasserdam. Ik heb een passie voor fotografie en een liefde voor mode. Mijn andere hobby's zijn bloggen, hardlopen, leuke dingen doen met vrienden, tekenen & andere manieren van creatief bezig zijn. Op mijn blog vind je posts over mijn leven, fotografie, inspiration, fashion en nog veel meer! Hope you all like it!

joyce jeroense

Ik ben begonnen met bloggen, omdat ik graag mijn fotografie wilde laten zien. Er kwam dan steeds een klein verhaaltje bij met informatie zoals waar en wanneer ik de foto gemaakt had. Eigenlijk vond ik het wel heel leuk om te vertellen wat ik mee had gemaakt. Zo begon het! Mijn eigen lifestyleblog. Nu kan ik echt niet meer zonder!

joyce jeroense

Mijn blog gaat voornamelijk over lifestyle en fotografie, dat zijn wel de hoofdonderwerpen. Ik schrijf eigenlijk gewoon over alles wat ik leuk vind en dat is niet alleen fotografie, maar ook mode, mijn notebook doodles, andere creatieve dingen, personal things, shoplogs en af een toe een beetje beauty tussendoor. Ik blog nu  al bijna een jaar en ondanks dat ik het best wel druk heb met school blijf ik mijn blog goed bijhouden, gewoon omdat ik het zo leuk vind!

joyce jeroense

Mijn inspiratie haal ik echt uit álles! Als ik iets mee heb gemaakt, nieuwe foto's heb gemaakt of iets zag op een andere blog of tijdschrift en dacht; 'Hey! Dat is wel interessant!' Dan schrijf ik daar gewoon iets over. Ik moet het onderwerp zelf wel heel leuk vinden, en het moet mij inspireren. Dan hoop ik dat mijn lezers het ook leuk vinden!

joyce jeroense

Ik schrijf het liefste over dingen die ik meemaak. Bijvoorbeeld als ik gezellig met mijn familie naar het bos ben geweest en daar wat foto’s heb kunnen maken, dan vind ik het super om op mijn blog te kunnen vertellen wat ik daar heb meegemaakt. Mijn blog is dus eigenlijk ook een soort dagboek, maar dan kan iedereen het lezen.

joyce jeroense

Ik probeer netjes te schrijven, een mooie opvallende layout te hebben en mooie foto's te plaatsen die passen bij het artikel. Daardoor probeer ik onderscheidend genoeg te zijn en op te vallen tussen de vele blogs. Verder denk ik dat er ook maar weinig fotografie bloggers zijn die dat combineren met mode en lifestyle. Ik denk dat dit allemaal mijn blog onderscheidend maakt.

joyce jeroense

Een echt voorbeeld heb ik niet.. Maar er zijn wel zat blogs die ik ontzettend leuk vind om te lezen en wel een paar keer per week te checken. Mijn favoriet is dan toch wel Marie, ze kan prachtig fotograferen! Daarbij showt ze ook haar outfits en laat ze zien wat ze heeft meegemaakt. Haar manier van fotograferen/ bloggen spreekt mij wel heel erg aan.

Op het gebied van bloggen zou ik zeggen: Blog lekker over wat je zelf leuk vindt en wat jij interessant vindt! Dan is het veel en veel leuker om er over te schrijven. Trek je vooral niets aan van de rest. Apart en anders zijn is juist leuk, ben een soort limited edition haha!

joyce jeroense

Wat vind jij van mijn blog?

Door: Joyce van Joyce Jeroense