Girlscene's diary #46

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

jitske koesen & karsu donmez
Maandag trok Jitske (met stiekem toch wel knikkende knietjes) er op uit om Karsu Dömez te interviewen. Deze dame van nog maar 22 jaar tourt de hele wereld over om haar muziek met iedereen te delen! Ken je haar nog niet? Klik hier voor haar nummer 'Play My String' & hier voor haar website.

karsu donmez
Ze was samen met haar vriend, die ons gezelschap hield tijdens het interview. Karsu vertelde over haar passie piano spelen, haar carrière en alles wat daarbij komt kijken.

karsu
Ben jij benieuwd naar Karsu haar interview? Houd Girlscene dan goed in de gaten want deze zal binnenkort op de website verschijnen!

pixum
Een tijdje geleden kwamen we een website tegen, namelijk Pixum. Hier kun je jouw eigen fotocadeaus maken. We waren een beetje losgegaan en bestelden allerlei leuke artikelen voor elkaar.

pixum
Zo was Danique heel erg blij met haar canvas tasje met daarop haar mooiste foto van Parijs!

pixum
Dat niet alleen, we bestelden ook onze eigen Girlscene merchandise! Nu drinken we op de redactie uit onze eigen Girlscene mokken en brengen we de post weg in stijl! Ben jij benieuwd wat we nog meer hebben besteld? Dit artikel komt binnenkort ook op Girlscene.

andrelon
In het artikel van vorige week 'Girlscene's diary #45' zag je dat we een doos vol Andrelon producten hadden gekregen. Deze hoeven we zelf helemaal niet te houden, we maken er veel liever iemand anders gelukkig mee! We plaatsten op Facebook een oproepje en de doos is inmiddels onderweg naar zijn nieuwe eigenaar, veel plezier ermee :-)!

one tree hill

one tree hill
Nu is de gehele serie van One Tree Hill aan de beurt! Wil jij deze acht dvd's bij jou door de brievenbus? Met dit urenlange kijkplezier kom jij de winter wel door. Mail naar danique@girlscene.nl jouw ideetjes voor artikelen die jij de komende tijd terug wil zien op Girlscene! Stuur een mailtje met een ideetje/artikel of allerlei tips o.v.v. 'Gouden tip! (One Tree Hill)' en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van dit verwenpakket!

beh14nov

beh14nov
Dinsdagavond na het werk ging Danique op bezoek bij het persevent van Fuse PR. Hier maakte ze kennis met de nieuwe voorjaarscollecties van o.a. Zalando en Mint&Berry. Mooie kleuren hé? Hebben jullie ook alweer zoveel zin in de lente?

danique
Horloges komen altijd van pas, dat vond Danique ook! Ze trakteerde zichzelf op haar nieuwe (& geweldige) Guess horloge. Met dit metallic exemplaar is ze in ieder geval bij de tijd deze winter!

kaarsje
Donderdag en vrijdag was het echt heel koud in Amsterdam en de eerste kerstliedjes werden schaamteloos gedraaid. Daar hoorde natuurlijk de nodige kaarsjes bij!

smoothies
Vrijdag vieren we altijd een klein feestje op de redactie en halen we altijd een lekker broodje of drankje. Dit keer gingen we voor gezonde smoothies! Hmmm...

Wat zijn jullie plannen dit weekend??

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene