Style2Bones

Fashion door Redactie

Modeblogger Dominique (18) - herkenbaar aan haar paarse haar en de enorme platform heels waar ze op loopt - woont op een plek waar het altijd zomer is. Vanuit Californië stuurt Dominique haar outfitfoto's en video's het world wide web op. Dus ben je toe aan een beetje zonneschijn? Dan moet je zeker verder lezen...

De internationale modeblog van… Dominique!

dominique

Welke trend uit het verleden moet een comeback maken?
“Ik vind het erg leuk dat 60's punk en 80's grunge een comeback aan het maken zijn, omdat ik erg van die stijlen houd. Maar daarnaast zou ik graag willen dat jelly shoes een comeback maken. Langzaam komen ze terug in de scene, maar er is geen moderne, volwassen versie van deze schoenen.”

dominique

Welk kledingstuk is volgens jou tijdloos?
“Een leren jasje! Door de jaren heen is het een symbool van rebellie, edge, vrijheid en fearless style geweest. Een goed leren jack gaat een leven lang mee en past perfect bij iedere outfit!”

Wat zijn basisstukken in je garderobe?
“Mijn basisstukken zijn enorme platforms, omdat ik klein ben en langer wil zijn. Op dit moment zijn dat mijn hellbounds. Daarnaast een leren jack, een grappig, uitgesproken T-shirt omdat ik van humor houd, en shorts omdat ik het niet leuk vind om broeken te dragen.”

dominique

Welke merken vind je leuk?
“Als je mijn blog een tijdje volgt is het duidelijk dat ik van UNIF houd! De liefde is zo groot dat ik nu bezig ben om al mijn favoriete UNIF-kleding te verzamelen. En ik houd ook heel erg van Wildfox. O-Mighty is een van mijn favoriete online winkels omdat ze zulke toffe kleding maken voor weinig geld.”

dominique

Beschrijf je kledingstijl.
I’m a little bit of everything, dus ik zou mijn stijl omschrijven als eclectisch. Soms voel ik me grungy dus dan doe ik een gescheurd overhemd en chunky boots aan, een andere keer draag ik een studded en spiked leren jack en een zonnebril. Of misschien wil ik er chic uit zien met een hoekige jurk en transparante hakken. Stijl is eindeloos, ik wil me niet vasthouden aan een bepaalde stijl!”

dominique

Wat is het belangrijkste kledingstuk dat in je kast hangt?
“De fantastische zwarte bontjas die ik van mijn moeder heb gekregen. Als ik ‘m draag voel ik me een pimp omdat de jas zo groot is, haha.”

Wat is je laatste aankoop?
“Ik heb de laatste tijd veel gouden kettingen gekocht, en een nieuw item voor mijn UNIF-collectie: de Pure Hell-sweater.

dominique

Wat staat er op je verlanglijstje?
“Een zonnebril, het liefst een van Wildfox of House of Harlow.”

Welke kleurencombinatie is je favoriet?
“Zwart met welke kleur dan ook.”

dominique

Waar shop je?
“Mijn favoriete online winkels zijn Nasty Gal, Dolls Kill en MISSKL. Ze hebben altijd de laatste spullen van mijn favoriete ontwerpers en via deze winkels heb ik nieuwe merken ontdekt waar ik erg van ben gaan houden.”

Volg je trends, of draag je alleen wat je leuk vindt?
“Ik vind trends leuk omdat ze me helpen om mijn stijl steeds opnieuw uit te vinden. Maar ik volg alleen de trends waar ik echt van houd en die ik echt zou dragen. Dus ik doe beiden, maar ik draag wat ik leuk vind.”

dominique

Wie is je favoriete ontwerper?
“Balenciaga. Als ik niet een van hun sweatshirts uit de Herfst/Winter 2012-13 collectie koop, krijg ik daar later echt spijt van!”

Heb je een mode-icoon?
“Mijn mode-iconen zijn mijn favoriete bloggers, zoals Ivania van Love Aesthetics. Maar ik houd ook van Audrey Hepburn en ik raak zelfs geïnspireerd door mannen zoals Jim Morrison!”

dominique

Wanneer heeft iemand volgens jou stijl?
“Stijl is tijdloos en persoonlijk. In tegenstelling tot mode is stijl iets dat blijft, omdat mensen zich iedere dag weer kleden om uit te drukken hoe ze zich voelen.”

dominique

Ben jij benieuwd geworden naar Dominiques blog? Bekijk die dan hier of breng een bezoekje aan haar YouTube-kanaal.

Wat vind jij van de stijl van Dominique?

Door: Melissa