Girlscene's diary #47

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

pata negra
Vorige week vrijdag gingen de meiden van de redactie lekker uit eten. Claartje (Vrouwen.nl), Lenny (ex-redactrice Fashionscene), Daphne (redactrice Fashionscene), Emma, Jitske & Danique gingen lekker tapas bij Pata Negra in Amsterdam. Gezellig even bijkomen van de drukke weken (stress door alle Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw voorbereidingen!)

brainstorm
Maandag was het tijd voor een grote brainstorm met alle meiden van Girlscene. Danique, Annemerel, Emma en Jitske gingen zitten bij 'De Balie' in Amsterdam om alles even te bespreken en de laatste voorbereidingen te treffen voor de nieuwe Girlscene. Jaja, je hoort het goed: de nieuwe Girlscene komt er op zeeeeeeeer korte termijn aan.... Spannend!

brainstorm
Met de nieuwe website komen er allerlei leuke en nieuwe veranderingen in zowel content als rubrieken. Zijn jullie ook zo benieuwd?

soep
Brianstorm! Van al dat denken kregen we natuurlijk honger... Snel even een hapje en we gingen weer verder.

emma en jitske
Dinsdag was het natuurlijk weer heel hard werken en alles inhalen van maandag. Zo hadden Emma en Jitske heel veel pakketjes weg te brengen. Pfff, zwaar hoor ;-)

je t'aime
Danique loves Home Vanity! Ze bestelde deze week een aantal mooie lijsten met daarin inspirerende quotes en kreeg er een lief briefje bij, Je t'aime! Hier binnenkort meer over met een heel shopreport.

danique kamer
Alvast een klein voorproefje van Danique's creaties met de producten van Home Vanity!

twitter
Girlscene's Twitter kreeg een make-over! Danique was de hele ochtend bezig met het knutselen en het perfectioneren van ons Twitter account.

twitter
Zo hebben we nu ook ons logo aangepast aan het nieuwe Girlscene logo! Volg jij ons al?

nox
Onze nieuwe best friend op de redactie, de Tivoli Audio Pal BT! Deze bezorgt ons de nodige muziek gedurende de dag. Love it!

mok
Daar hoort natuurlijk een kopje warme 'Girlscene' thee bij! Hmmm, zo smaakt de thee stiekem veel lekkerder.

jitske quirine post
Alsof we maandag nog niet genoeg post hadden verzonden, gingen donderdag Jitske en Quirine weer naar het postkantoor. Dit keer voor alle kerstpakketjes voor onze lieve moderators. Bedankt meiden!

essie

essie
Aan het einde van de week kregen we leuke lakjes van Essie binnen. Deze gaan we natuurlijk voor je reviewen! Houd Girlscene daarom goed in de gaten voor dit artikel :-)

behinds
Vrijdag was het de laatste dag van Jitske... Na een geweldige stage periode van een half jaartje was het tijd om vaarwel te zeggen. Voor deze gelegenheid kocht ze samen met Emma een lekker frikadellenbroodje, een big chocolat cookie en een sapje.

plantje
Ze gaf haar 'Annemerel' plantje dat ze had geadopteerd over aan Emma. Die mag er vanaf nu voor zorgen :-)

leeg bureau
Bureautje opgeruimd en helemaal leeg. Klein traantje werd weggepikt. Toch was het nog niet helemaal afscheid, want Jitske komt nog 4 december voor een dagje terug om afscheid te nemen van de ladies & om haar afscheidsartikel te schrijven.

Wat zijn jullie plannen dit weekend??

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene