News

OMG: De eerste foto’s van Harry Styles’ korte haar

In alle eerlijkheid… We moesten er even aan wennen toen onze geliefde One Direction ster Harry Styles zijn haar liet groeien. Maar toen hij dat deed – net zoals heel veel andere mannen – vonden we het ‘m eigenlijk enorm goed staan. Toch had hij er genoeg van en knipte hij onlangs zijn lokken af. De grote vraag is: hoe ziet zijn kapsel er nu uit? Check dan snel de eerste foto’s!

Niet alleen Harry Styles fans are dying to know hoe het met Harry’s lokken gesteld is, ook andere mensen zijn super nieuwsgierig naar zijn nieuwe kapsel. Tja, wat een celebrity in 2016 wel niet teweeg kan brengen. 😉 Vier dagen geleden plaatste hij een foto van zijn vlecht, afgeknipt en wel, en doneerde hij het aan de Little Princess Trust als we zijn hashtag moeten geloven. Erg lief én goed van ‘m, maar Harry… HOE ZIET JE HAAR ER NU UIT?

Het duurde natuurlijk niet lang voordat één persoon besloot om iedereen te trollen door een neppe foto van Harry te plaatsen met kort haar en fans waren not amused. Maar mensen kunnen nu eenmaal niet voor altijd binnen blijven, dus was het wachten totdat Harry naar buiten zou stappen om zijn nieuwe hairdo te showen. Dat deed hij! De paparazzi wisten hem uiteraard te vinden en hoewel we nog niet ontzettend veel van zijn kapsel kunnen zien, smaakt het zeker naar meer.

We zeggen dag tegen lange lokken…

En verwelkomen zijn korte kapsel…

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

HOT Harry!

Wat vind jij van het nieuwe kapsel van Harry Styles?