Girlscene's diary #48

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

fiets
Oh oh... Emma had een behoorlijk lekke band toen zij onderweg was naar het kantoor. Gelukkig kon zij gewoon met het ov en kwam ze toch op tijd. Phew!

kantoor
Lege bureaus op dinsdag... Danique geniet van een welverdiende vakantie en van Jitske hebben we vrijdag afscheid genomen (gelukkig brengt ze ons volgende week nog een bezoekje). Annemerel werkte thuis, dus dat betekende dat Emma helemaal alleen op het kantoor zat! Maar saai was het niet, want we hebben nog leuke collega's van andere redacties.

cactus
'Wat is dit?!' zal je vast denken. Het zijn cactussen! Of nou ja, dat moeten ze worden. We hebben de zaadjes geplant en over twee tot tien weken moeten het echte cactussen zijn. Tot die tijd zijn ze allemaal ingepakt in een plastic zak zodat ze goed kunnen groeien. Wij zijn benieuwd!

behinds
Het is bijna Sinterklaas! Reden genoeg om een lekkere zak chocolade pepernoten open te maken. Natuurlijk deelden we het wel met de hele redactie. Jammie!

schoen
Quirine verscheen woensdag op het kantoor met gloednieuwe schoenen. Ze was er lang naar op zoek, maar nu heeft ze de laarzen eindelijk!

vampire diaries
Twee weken geleden heb je gezien dat we het Andrelon pakket en de gehele serie van One Tree Hill hebben weggegeven aan meiden die ons een gouden tip hadden gemaild...

vampire diries
Nu hebben we nog iets om weg te geven, namelijk: seizoen 1 en 2 van The Vampire Diaries!

vampirie diaries
Dit keer is seizoen 1 en 2 van Vampire Diaries aan de beurt! Wil jij een van de drie Vampire Diaries seizoenen bij jou door de brievenbus? Met dit heerlijk spannende en romantische kijkplezier kom jij de komende winterweekenden wel door. Mail naar danique@girlscene.nl jouw ideetjes voor artikelen die jij de komende tijd terug wil zien op Girlscene! Stuur een mailtje met een ideetje/artikel of allerlei tips o.v.v. 'Gouden tip! (Vampire Diaries)' en wie weet ben jij straks een van de gelukkige winnaars van de twee seizoenen!

oodlz
We kregen dez week wel een heel geheimzinnige uitnodiging voor een event. We zagen alleen op het stickertje Frozz, bekend van de frozen yoghurt, staan. Maar is dat daar nu niet te koud voor? Quirine ging er naartoe!

oodlz2
Bij aankomst was het al snel duidelijk dat het niet om het heerlijke yoghurtijs ging, maar om een nieuw concept van Frozz, namelijk Oodlz! Deze noodles bar werkt in principe hetzelfde als bij het ijs van Frozz: je kiest een basis (eiernoodles, volkoren noodles of Japanse noodles) en daarna ga je voor de toppings. Kies je voor garnalen, kip, tofu of rund? Ook verschillende soorten groenten, zoals bladspinazie en shiitake, en kruiden, zoals koriander en rode peper, voeg je toe. Tot slot worden je noodles afgemaakt met een zelfgemaakte bouillon (kip of vega). Naast dat je zelf je noodle soup kan samenstellen, kan je ook kiezen voor een 'standaard' noodle soep.

oodlz3
Een deel van de toppings. Ook niet geheel onbelangrijk, alle ingrediënten zijn vers en op een eerlijke manier verkregen. Je kunt kiezen uit twee formaten, groot en klein. De prijzen beginnen vanaf € 4,00 en de eerste bar is geopend in de Utrechtsestraat in Amsterdam.

oodlz4
Er moest natuurlijk ook geproefd worden! Samen met Laura van Ze.nl creëerden we een eigen noodle soup. Ik koos voor volkoren noodles, garnalen, bladspinazie, taugé, shiitake en topte het af met bosui en rode peper (iets teveel, haha). Tot slot koos ik voor de vegetarische bouillon. Het was heerlijk! Dit is een goed alternatief voor tijdens de lunch als je geen zin hebt in brood. Als je voor het grote formaat kiest, is het ook ideaal als avondeten. Ik ga zeker vaker naar Oodlz!

jas
Vrijdagmiddag kwam Goosecraft langs met deze prachtige jasjes. Wij waren op slag verliefd!

jas
Bijvoorbeeld dit stoere jasje!

jas
Dit zijn de jassen die de EEN media meiden hebben gekozen! Binnenkort komt er een leuk report van online, dus houd Girlscene goed in de gaten.

Wat zijn jullie plannen dit weekend??

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene