Behind the Girlscenes #49

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

behinds
Annemerel ontving maandag de nieuwe douchegel en het nieuwe parfum van Justin Bieber "Girlfriend". Dat is lekker de week beginnen! Binnenkort verloten we het setje via de Girlscene Facebookpagina!


Dinsdag ging de nieuwe Girlscene online! Na een paar uur flink zwoegen (& alle artikelen verschuiven) was het eindelijk tijd! De champagne ging open en daar was ze dan: mooi, girly & totally improved! Wat vind jij van de nieuwe Girlscene :-)?

drukte girlscene
Zo'n nieuwe website vergde wel de nodige inspanning en voorbereiding. Zoals je ziet is het chaos op Danique's bureau; notities, notities en nog eens notities. Maar wat zijn wij trots op het eindresultaat!


Deze gebeurtenis wilde Jitske natuurlijk niet missen! Ze had daarom gepland dat ze haar laatste dagje op deze dag had. Samen met zelfgebakken mini brownies (die binnen een minuut op waren) nam ze afscheid. Daar hoort natuurlijk een sad-face bij ;-)!


Jitske verscheen samen met haar nieuwe 'DIY' tas op de redactie. Deze heeft ze zelf opgeleukt met allerlei studs. Wil jij ook graag zo'n tas? Houd dan Girlscene goed in de gaten, want dit verslag zie je binnenkort op de website verschijnen!

jitske afscheid
Jitske ging natuurlijk niet met lege handen naar huis. Danique, Annemerel, Quirine en Emma schreven een lief kaartje voor haar.

jitske afscheid
En daar horen cadeautjes bij!

jitske afscheid
Jitske kreeg een schattig kistje met daarin allemaal dingen die zij kan gebruiken voor haar grote reis. Behalve dat schattige roze kuikentje dan ;-).

jitske afscheid
We weten allemaal dat Jitske erg van paarden houdt. Daarom kreeg zij ook nog eens dit leuke paardenboek ;-).

danique cadeautje
Danique werd niet overgeslagen door Jitske. 

danique kado
Wat zou ze toch krijgen...?

danique kado
Danique kreeg een Blond Amsterdam kop met bijpassende schotel en een lief kaartje! Jitske wist hoeveel Danique van Blond Amsterdam houdt, dus dit is zeker een geslaagd cadeautje. Wat lief van Jitske! 

afscheid jitske
Na leuke cadeautjes en heerlijke lekkernijen was het dan toch tijd om afscheid te nemen... Wat hebben wij genoten van Jitske en haar gezellige zachte g! Bovendien hebben wij veel leuke artikelen aan haar te danken. Maar wij weten zeker dat we Jitske terug zullen zien, dus voor ons was het een 'tot ziens'.

danique
Danique is helemaal in love met haar nieuwe Goosecraft jasje! Heb jij haar artikel al gelezen? Lees 'm hier

pakjesavond
Vijf december was het natuurlijk pakjesavond! Emma vierde het met haar familie en zoals je ziet is zij dit jaar erg lief geweest. Wat heeft de Sint haar toch verwend! Heb jij ook Sinterklaas gevierd?

sint
Danique werd ook niet vergeten door de Sint. Maar voordat zij deze pakjes mocht uitpakken, hing zij nog de keukenprinses uit om een heerlijk diner te bereiden voor haar familie. Deze cadeautjes heeft Danique dus helemaal verdiend! 

sneeuw
Sneeuw! Dit keer bleef het ook echt liggen. Dat leverde erg mooie kiekjes op. Emma maakte deze in Amsterdam.

girlscene
Danique was vrijdag vrij, dus dat betekende dat Emma alleen was. Maar zij durfde het niet aan om in de barre weeromstandigheden op haar stalen ros over de grachten te fietsen. Emma werkte dus een dagje thuis. Lekker kopje koffie erbij, helemaal zo slecht nog niet! 

Wat zijn jullie plannen dit weekend??

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene