Beauty

Dit MAC Cosmetics lipstick nieuws verandert alles

Als je de Girlscene redactie vraagt wat onze favoriete cosmeticamerk is dan kun je verwachten dat MAC op z’n minst in de top 3 staat. Seriously, alles wat we proberen van MAC is zo goed dat het meteen tot onze favorieten behoort. Vooral de lipsticks zijn to die for! Maar wacht even… MAC gaat nu nog een stapje verder. Lees snel verder voor de details.

Maak je geen zorgen, je kunt nog steeds je favoriete kleuren zoals Mehr, Velvet Teddy en Rebel kopen. Daar verandert (voorlopig) niets aan. Thank God! Toch vonden de mensen van MAC het tijd voor verandering. Zo hebben ze afgelopen week bekend gemaakt dat ze hun fans willen uitdagen om de perfecte lipkleur te ontwerpen. Hoe cool?! Dat betekent dat je bijvoorbeeld je favoriete roze lipsticks kunt mixen zodat je de perfecte kleur krijgt en als MAC fan is reposten ze jouw combinatie nog door op Instagram ook!

Je hoeft MAC fans niet twee keer te vragen of ze hun favoriete lipcombo willen plaatsen op social media. We waarschuwen je alvast: als je zoekt op de #MACMixMash ben je zo een half uur verder voordat je uitgekeken bent. Op het Instagram account van MAC zelf staan al te gekke combinaties waardoor je meteen geïnspireerd raakt om zelf te spelen met kleuren. Dit zijn onze favorieten:

Wil je een shout out van MAC? Vergeet dan niet je creatie op Instagram te plaatsen. 😉 Wij hopen ondertussen dat we ook in de MAC winkels lipsticks kunnen customizen… Hoe leuk zou dat zijn? 

Wat vind jij van dit MAC nieuws? Wat is jouw favoriete combinatie?