Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Selena Gomez tot Gigi Hadid. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Gigi Hadid doet overduidelijk een throwback (want: het is zomer), maar we wilden jullie deze fashionable outfit toch niet onthouden. Het liefje van Zayn paradeert over de New Yorkse straten in een zwarte top, gecombineerd met leren shorts. Een prima outfit voor de lente, als je de lange coat weg laat. De overknee boots van Stuart Weitzman stelen de show!

Selena Gomez is een modepopje, maar met deze outfit laat ze zien dat ze het ook weleens simpel houdt. De zangeres is zo’n beauty en heeft ook niet veel poespas nodig! Selena gaat voor een minimalistische look met een zwart jurkje met dunne spaghettibandjes. Een fijn lookje voor op het strand of een picknick!

Kylie Jenner ging afgelopen week naar haar eerste MET gala en droeg een prachtige zilveren jurk van Balmain (bekijk haar outfit hier). Als de realityster niet op de rode loper te vinden is, houdt Kylie het liever casual. Kylie draagt een beige oversized jas van Céline met een witte croptop en zwarte trainingsbroek. De sneakers zijn van Nike.

Shay Mitchell is een groot voorbeeld als het op mode aankomt. Deze lentelook zouden wij zo kopiëren! De actrice poseert voor een witte muur om haar look te laten zien. Shay draagt een donkerblauwe jurk met capuchon. Daaroverheen draagt ze een spijkerjas van Levi’s. De chunky sneakers zijn van Jordan en haar schoudertas van Chanel.

Nog een look van Shay Mitchell, dit keer mét Ashley Benson! De vriendinnen, beter bekend als Buttahbenzo, hadden een feestje met het thema ‘country’. Dat is goed gelukt! Shay gaat voor een luchtige top, terwijl Ashley kiest voor een geblokte blouse. Wie heeft de country style beter onder de knie: Shay of Ashley?

We kunnen altijd rekenen op een stijlvolle outfit van Romee Strijd. Het Nederlandse topmodel (de nieuwe Doutzen?) draagt een outfit die helemaal van nu is. Ze combineert een simpele witte tee met mom jeans. De bomberjack is van Fear of God. Chaneltas, stoere cap en coffee to go erbij en de look is af!

Wie ziet er volgens jou het beste uit?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀