Fashion

De musthave van deze zomer: de lace up top!

Je ziet hem steeds vaker voorbij komen: de top met rijgsluiting. Tikkeltje sexy, super vrouwelijk en eigenlijk zijn wij gewoon verliefd op dit musthave item van deze zomer. Toch is het soms moeilijk om deze lace-up top te combineren. Daarom geven wij je een aantal tips over hoe je hem draagt en waar je deze strappy top koopt voor een fijne prijs. Zo loop jij er deze zomer superhip bij!

Veel celebs zijn al gespot met deze top. Instagram staat er op dit moment vol mee en daarom zetten wij ze graag voor je op een rij:

Selena Gomez combineert de top met een mooie zwarte blazer, de blazer zorgt voor een iets chiquere look.

Ze is duidelijk een fan van de top, ze heeft hem ook in het wit!

Emily Ratajkowski, bekend van de film ‘We are your Friends’ waar ze samen met de hottie Zac Efron in speelt, draagt een supersexy exemplaar. Ze combineert de top met een lichte jeans, dit maakt de hele look wat stoerder.

Lily Aldridge, Victoria’s Secret model, gaat voor bijna dezelfde look, fashiontwins!

Kim Kardashian draagt deze mooie rijgtop samen met een leren jas en ruige jeans. Zo cool.

Gigi Hadid is natuurlijk ook op de hoogte van deze nieuwe trend. Zij draagt hem met een kort afgeknipt spijkerbroekje en een wit lang vest.

Niet alleen celebs kunnen deze top aan, het is dit seizoen echt een musthave item voor in je kast. Dus wil jij er superhip bij lopen deze zomer? Dan geven wij je graag wat tips hoe je de rijgtop kan combineren.

Een lichte stoere jeans
Met een stoere jeans zorg je ervoor dat de top minder sexy is, je kan deze look prima dragen naar school of een dagje shoppen.

Monki Distressed Washed Boyfriend Jeans €56,34

Een suède rokje
Voor een meisjesachtige look combineer je top met een rokje, en dan het liefst een suède exemplaar. Suède is namelijk helemaal in de mode. Je kan deze look aan tijdens een diner of een avondje uit met je beste vriendinnen.

Motel Ellie Skirt In Faux Suede €30,98

High wasted jeans
Het is heel mooi om deze top te dragen met een hoge jeans in dezelfde kleur. Zo accentueer je lengte, wat heel fijn is voor kleine meisjes. Maar ook de langere meiden zien er geweldig uit in één kleur.

ONLY ONLROYAL HIGH – Jeans Skinny Fit – black €29,95

Een flared broek
Ga voor de seventies hippielook met een flared broek. De wijduitlopende pijpen maken je look erg elegant en een coole print zorgt voor wat vrolijkheid in je outfit. Deze look is perfect voor op een festival.

Glamorous Flare Trousers in Border Print €10,56

Waar shop je de top?
De lace-up top is supersexy en sommigen zijn misschien wat heftig om aan te doen naar school. Maar een goede tip is om een mooi hemdje aan te doen in een andere kleur onder de top. Zo is het rijgeffect niet weg, maar ga jij toch iets zekerder de deur uit. Voor een feestje is het juist leuk om uit te pakken! Wil je een rijgtopje aanschaffen? Hier shop je ze voor een goede prijs.

Vero Moda VMLUA – Longsleeve – black €16,95

Vila VIRAN – Longsleeve – black €26,95

HANNAH LACE UP FRONT AND BACK RIB KNIT TOP €23,00

Miss Selfridge T-shirt print – black € 25,95

Hoe zou jij deze rijgtop combineren? 

Must reads 👀