Celebs

8 celebrities die een kleine penis hebben

De één heeft lange benen, de ander korte benen. Je hebt grote neuzen en kleinere exemplaren. En zo heb je ook grote en kleine penissen. Welk formaat jouw vriend ook heeft, het maakt helemaal niks uit. Toch zijn er een aantal celebrities die het nodig vinden om te onthullen hoe groot ze zijn geschapen. Of ehhh… in dit geval: klein geschapen. Deze celebrities hebben (naar verluidt) een kleine penis.

Over het algemeen praten mannen niet over de grootte van hun penis, al helemaal niets als je bekend bent en de hele wereld meeluistert. Toch is deze intieme informatie over een paar sterren bekend. De ene celebrity vond het nodig om zelf te onthullen hoe groot ‘ie is geschapen, de ander is ‘verraden’ door een ex of een paparazzifoto. Deze mannelijke sterren hebben een kleine penis. Voor zover we dat kunnen weten ;-).

Jude Law
Net als Justin Bieber, werd Jude Law op de gevoelige plaat vastgelegd. Alleen had de acteur iets minder geluk. Terwijl iedereen enorm onder de indruk was van Justins zaakje, knapten veel vrouwen juist af op die van Jude. Op de paparazzifoto’s die zijn gemaakt in 2005 is namelijk goed te zien dat Jude niet zo groot geschapen is…

Shia LaBeouf
Shia heeft zelf onthuld dat hij een kleine penis heeft. De acteur gaf in een interview met Playboy toe dat hij ‘niet zo heel goed bedeeld is daar beneden’. Tja, het is dat je het zelf zegt…

Daniel Craig
Daniel ging uit de kleren voor James Bond Casino Royale, maar volgens insiders heeft de acteur een body double gebruikt toen de camera meer naar beneden ging (if you know what we mean). Mmm, verdacht. Schaam je je soms ergens voor, Daniel?

Ashton Kutcher
In een ver verleden had Ashton een relatie met de inmiddels overleden Brittany Murphy. Toen zij te gast was in de talkshow van David Letterman, maakte ze een grap over de nieuwe relatie van haar ex met Demi Moore. “Ik geloof dat het werkt tussen hen omdat leeftijd voor hem niks uitmaakt en grootte niks voor haar”. Ouch…

Eminem
Van je ex moet je het hebben… Nadat Eminem en Kim uit elkaar waren maakte zij intieme details over de rapper bekend. “Als je seks hebt met Eminem zorg dan dat je een blauw pilletje hebt, anders werkt zijn kleine zaakje niet”. Kim claimt ook dat haar ex heel slecht is in bed.

Nick Lachey
Ex-vrouw Jessica Simpson was nog maagd toen ze Nick ontmoette en blijkbaar was het niet worth the wait. Na de scheiding onthulde de zangeres dat ze niet erg onder de indruk was over de private parts van Nick. “Nick Lachey heeft niet het grootste pakketje if you know what I mean. Maar ik heb me erover heen gezet”.

Enrique Iglesias
Enrique heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een kleine penis heeft. De zanger klaagde over het feit dat hij ‘geen extra small condooms kan vinden’ en claimde dat zijn grootste minpunt down under zit.

Daniel Radcliffe
De acteur wilde zijn Harry Potter imago zo snel mogelijk van zich afschudden en deed daarom het gewaagde toneelstuk Equis. Waarom het gewaagd was? Daniel moest naakt op het podium! Al gauw kwamen er opmerkingen over zijn ‘hamster piemel’. Daniel gaf zijn plankenkoorts de schuld…

Lees ook: deze celebrities zijn het oudste kind

Wat vind jij ervan dat sommige celebrities deze informatie delen?

Bron, bron

Must reads 👀