Food

McDonald’s komt met een geweldige nieuwe snack!

Af en toe moét je gewoon naar de McDonald’s. Niet de meest gezonde keuze, maar die Big Mac, McKroket en McNuggets kun je soms gewoon niet weerstaan. Toch voel je je daarna een beetje schuldig… Maar dat hoeft binnenkort niet meer! McDonald’s heeft geweldig nieuws voor iedereen die gezonder wil eten en tóch soms wil genieten van het eten van McDonald’s.

McDonald’s wordt een beetje gezonder. Er komen namelijk gezonde McNuggets! Best. News. Ever.

Het fastfoodrestaurant gaat het recept van de McNuggets veranderen. Op dit moment worden er conserveringsmiddelen gebruikt om de McNuggets te maken, maar deze gaan ze vervangen door natuurlijke ingrediënten zoals rijstzetmeel en citroensap. Dat maakt de nuggets een stuk gezonder dan ze nu zijn! 

Écht gezond wordt McDonald’s natuurlijk nog steeds niet, het is en blijft fastfood. Maar de keten doet de laatste meer zijn best om gezonder eten aan te bieden. Zo experimenteert McDonald’s met kleinere maten van Big Macs en hebben ze beloofd om vanaf 2025 alleen nog maar scharreleieren te gebruiken.

De nieuwe healthy nuggets worden op dit moment in 140 restaurants in Amerika getest. Als het een succes is, wordt het nieuwe recept wereldwijd doorgevoerd. De verwachting is echter wel dat het een succes is en de healthy McNuggets over een tijdje naar Nederland komen!

Wat vind jij van dit nieuws? 

Bron

Must reads 👀