Beauty

Bizar: mensen slaan nu echt te ver door met contouring

We kunnen de Kardashians persoonlijk bedanken voor de contouring trend die de laatste tijd zo populair is, want als iemand de trend groot heeft gemaakt, dan zijn zij het wel. Omdat contouring steeds populairder en bekender wordt gaan mensen ook meer experimenteren. De laatste contouring trend die wij spotten is echter wel héél raar…

Op de Girlscene redactie zijn we niet vies van een contouring trend hier en daar. Zo proberen we zelf ook veel trends uit. Weet je nog dat we aan de slag gingen met plakband voor strakke lijnen en dat we striping probeerden? Wij houden er wel van. Maar de laatste trend gaat wel heel ver… Op Instagram is namelijk een filmpje geplaatst hoe je je voeten slanker laat lijken door contouring. WHAT?!

Het is logisch dat je zo’n beetje je hele lichaam kunt contouren, maar doen mensen dat dagelijks? Ja, je kunt je borsten groter laten lijken door make-up te gebruiken en ja, je kunt je benen shapen, maar je voeten?! Dat lijkt wel erg ver te gaan. Toch spoort @LiveGlam.co hun volgers aan om lekker hun voeten mee te nemen tijdens het shapen.

Het resultaat ziet er prima uit, maar hoe lang blijft zoiets überhaupt zitten? Laten we er niet omheen draaien: helemaal als het warm is buiten heb je sneller zweterige voeten en zoals je weet gaan make-up en zweet niet goed samen. Het is grappig dat ze laten zien hoe je je voeten kunt shapen, maar wordt dit een grote trend…?!

Op de Girlscene redactie zijn we nog niet overtuigd van deze trend… Wat vind jij ervan?

Must reads 👀