Horoscoop: mei 2016

Lifestyle door Emma

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand mei jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Gezellige picknicks met vrienden, bruine benen en zwoele avonden... je hebt behoorlijk veel behoefte aan de zomer, maar helaas laat die nog even op zich wachten. Dat merk je ook aan je humeur. Je bent sneller geïrriteerd en je ziet alles veel somberder in. Probeer het weer niet jouw humeur te laten bepalen. Het is misschien geen tijd voor rokjes en picknicks, maar een stoere trui en een kopje thee met een vriendin zijn toch ook leuk? 

Schorpioen
Er staan veranderingen voor de deur. Deze veranderingen gaan gepaard met veel emotie. Je weet even niet zo goed wat je van alles moet vinden. Het beste is om alles op je af te laten komen, maar geef wel op tijd je grenzen aan. Ben je single? Bedenk je dat jongens initiatief ook heel aantrekkelijk vinden. Als je een relatie hebt, plan dan eens een leuke verrassing voor je lover. Dit zal zich zeker terugbetalen! 

Tweelingen
Door het gure weer van de afgelopen dagen heb je de neiging om jezelf op te sluiten in huis. Toch doe je er beter aan om deze maand juist meer te ondernemen. Investeer meer tijd in je vriendschappen en sta open voor nieuwe mensen. Soms is het goed om iets te doen waar je in eerste instantie tegenop ziet, je weet maar nooit wat het je in de toekomst brengt!

Kreeft
Je merkt het misschien nog niet aan het weer, maar de zomer is zeker in aantocht! Dit is het moment om iets aan je uiterlijk te doen zodat je helemaal klaar bent voor het zonnige seizoen. Maak een afspraak met de kapper en meet jezelf een nieuw kapsel aan, ga de stad in om je garderobe een update te geven en duik de sportschool in om aan je bikini body te werken. 

Leeuw
Je merkt dat er spanning in je lichaam is. Je voelt je onrustig en daardoor kan je licht onvlambaar zijn. Reageer jouw frustratie niet op je omgeving af, maar zoek het probleem bij jezelf. Waarom is die spanning er? Graaf diep om bij het antwoord te komen. De enige die iets aan de situatie kan veranderen, ben jij zelf. Doe dat dan ook! 

Weegschaal
Je voelt je goed en zit lekker in je vel. Dit wordt ook in je omgeving opgemerkt. Je krijgt veel aandacht en daar geniet je met volle teugen van. Maak er gebruik van! Dit is het moment om jouw crush om zijn nummer te vragen. Op het gebied van school/werk mag je minder piekeren. Je mag best trots zijn op wat je nu al hebt bereikt!

Stier
Mei is één van jouw favoriete maanden. De lente begint en bij jou kriebelt het. Je hebt zin om nieuwe plannen te maken. Misschien een leuke reis of een festival? Single stier: geef de moed niet op. De liefde komt jouw kant op! Bezette Stieren kunnen hun enthousiasme gebruiken in de slaapkamer. Probeer eens iets nieuws, het zal weer spanning in je relatie brengen! 

Maagd 
Sommige dingen in het leven zijn nu eenmaal niet zo leuk. Niemand is dol op toetsweken en bergen huiswerk, maar het zijn dingen die je moet doen. Steek je kop niet in het zand en neem je verantwoordelijkheid. Die opdracht gaat echt niet weg als je voor de herkansing gaat. Zet je schouders er flink onder, nog even doorzetten! 

Vissen
Doe deze maand iets wat je nog nooit hebt gedaan. Het is goed om je grenzen te verleggen en je ogen te openen. Van uitdagingen krijg je energie en zelfvertrouwen. In de liefde ben je soms wat onzeker, ook al is dat helemaal niet nodig. Probeer de situatie eens door de ogen van een ander te bekijken. Denk je dan nog hetzelfde over jezelf? 

Waterman
Een lunch hier, een koffietje daar... Je bankrekening heeft het de afgelopen tijd zwaar te verduren gehad. En de zomervakantie is nog niet eens begonnen! Wees deze maand iets strenger voor jezelf. Je hoeft niet altijd een coffee to go te bestellen en heel eerlijk: je hebt toch wel genoeg tops in je kast liggen? 

Steenbok
Net als het weer, ben je soms wat wisselvallig met je buien. Het ene moment voel je je goed en zie je alles positief in, het andere moment kun je ineens ontploffen en is het glas half leeg. Ga na hoe dit komt. Ben je ergens niet tevreden over, verander de situatie dan. Zorg ook goed voor jezelf. Ga deze maand niet naar McDonald's maar kies voor een voedzame maaltijd. En je sportschoolabonnement mag ook weer eens gebruikt worden ;-). 

Boogschutter
Wat wil je nu eigenlijk in het leven? Een moeilijke vraag die toch het nadenken waard is. Het is goed om te bedenken wat je nog graag wil bereiken. Geen één droom is te groot. De vraag is alleen: wil je ervoor werken? Een toekomstplan zal je meer perspectief en rust geven. Zet je schouders eronder en onthoud: you can do this! 

Lees ook: dit zegt jouw sterrenbeeld over je persoonlijkheid

Wat is jouw sterrenbeeld? 

Beeld: pixabay